Чанта през рамо - как да изберете модел, който подхожда на всеки тоалет?

Всяка жена знае, че аксесоарите са определящи за цялостната визия на облеклото

Чанта през рамо - как да изберете модел, който подхожда на всеки тоалет? | StandartNews.com

Всяка жена знае, че аксесоарите са определящи за цялостната визия на облеклото. Един от ключовите елементи в облеклото ни безспорно е чантата, която отразява начина, която носим не само по необходимост, но и за да изразим собствения си стил. Всеки детайл от облеклото ни говори за нас и погрешно подбран аксесоар, може да създаде грешна представа за самите нас. Чантата през рамо е любим аксесоар за жените от всички възрасти, която винаги е актуална и подходяща почти за всяка ситуация.

Кои са най-популярните чанти за през рамо 

Чантите за през рамо обикновено имат регулируема каишка, която позволява носенето им през рамо или през кръста, откъдето идва и наименованието "чанта през рамо". Чантите през рамо са сравнително малки и особено практични за пътуване. Те прилягат на почти всички стилове на облечане- от най-спортния тоалет до романтична рокля. Изключения правят прекалено деловите тоалети, като официален костюм или тоалети за специални събития.  

Може би най-популярни са мини чантите през рамо, които се носят в ежедневието и в които се събират най-важните неща. Особено актуални са мини модели при които място има само за телефона и ключовете . Те са идеални за еднодневни разходки или за случаи когато не е необходимо да носите твърде много неща.  

Чантите за през рамо, които стигат до бедрата са с дълги ремъци, които се кръстосват или носят през рамо. Този тип чанта е по-спортна, идеална за носене на книги и по-обемисти или тежки вещи. Тя е любима на студентите и придава един по-младежки вид. Важно е да я носите с дрехи, които не се мачкат при допира с чантата. А 

Ако изберете чанта през рамо за вечерната си визия, спрете се на по-елегантен модел, изработен от кожа, велур, сатен или подобни материи, украсени с красиви бижута, пайети или верижки. По отношение на цветовете, наблегнете на класическите цветове и винаги съчетавайте с обувките и колана, ако носите такъв. 

Кожените чанти за през рамо са най-универсалните модели. Те чудесно се съчетават със спортни тоалети или по-официално облекло. Те са здрави и удобни, което ги прави изключително пратктични. 

Ако обичате да сте оригинални или искате да придадете малко цвят на тоалета, изберете по-смели модели, като изработени от кадифе или с детайли като ресни. Не се страхувайте да ги носите в ярки цветове и, разбира се, привличащи вниманието модели с животински щампи. Големите марки пуснаха на пазара огромно разнообразие от чанти за рамо, които се адаптират към всеки стил и са идеални за всеки повод, като например чантите на Jenny Fairy, които може да намерите в онлайн магазина на ССС или в някои от физическите им магазини в цялата страна.  

Как да изберете идеалната чанта през рамо? 

Въпреки че чантите за през рамо са универсални, подходящи за всяка възраст или сезон, а дори може да се каже че са унисекс, винаги има модели, които ни подхождат повече или по-малко. 

При избора на чанта през рамо съобразете се със своя ръст.  За жените с нисък ръст е препоръчително да използват средни по размер чанти или дори мини чанти през рамо, тъй като твърде голямата чанта ще ги направи да изглеждат още по-дребни. При високите жени средните или големи чанти изглеждат по-добре, защото малката чанта може дори да остане незабелязана и да загуби своя ефект. 

Съобразете също и какво ще носите в чантата, защото прекалено тежка чанта през рамо може да развали стойката ни и да ни накара да изглеждаме неуравновесени или прегърбени. 

 Размерът на чантата има значение и когато става дума за повод. Едно доста семпло правило е, че по-големите чанти са за през деня, а по-малките - за вечерно облекло.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай