Чака ли Светльо Иванов втора рожба

Говори се, че съпругата му Вяра Деянова била в отпуск по майчинство

Чака ли Светльо Иванов втора рожба | StandartNews.com

Светослав Иванов, водещият на „120 минути“ по Би Ти Ви, за втори път ще става баща, се говори из гилдията. Неговата съпруга и колежка Вяра Деянова от известно време насам не ходела на работа, а когато се появявала, била с подозрително широки тоалети. През последните месеци хубавата репортерка избягва да позира за снимки в социалните мрежи. В разгара на лятото тя блесна на церемония за раздаване на журналистически награди видимо наедряла. 

Вяра и Светльо са щастливи родители на Йоана, която вече е на 7. Любовната им история обаче започнала далеч преди да се роди дъщеричката им. Те се запознали през 2004 г., когато още като студент Иванов започнал работа в радио, а Вяра дошла като стажантка. Той веднага я забелязал и започнал да я ухажва. „Стори ми се много отворена, веднага ми направи впечатление. Нейната красота и поведение ме плениха от първия миг“, споделя водещият на „120 минути“. След като завършили университета и Светослав влязъл в Би Ти Ви, той събрал смелост да ѝ предложи брак. Казват си „да“ в Рим - в българската църква „Св. св. Викентий и Анастасий“ срещу фонтана „Ди Треви“

Иванов неведнъж е разказвал, че е отгледан само от майка си, но това не му е попречило да създаде здраво семейство. Родителите му взели решението да се разделят, когато той бил невръстно дете. Отглеждането му паднало изцяло върху плещите на майка му Антония, която трудно се справяла да балансира между грижите за хлапе и работата. „Не съм усещал никога липсата на баща. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах нужда. С баща ми поддържаме приятелски отношения и аз не го обвинявам за нищо“, цитира Светльо "Уикенд". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай