Бум в социалните мрежи! Заплахи към Михаела Филева

Певицата се страхува от участие

Бум в социалните мрежи! Заплахи към Михаела Филева | StandartNews.com

Михаела Филева се превърна в мишена заради заради участието си на "София Прайд", който ще се проведе на 17 юни. Тя вече е и притеснена, защото получава всевъзможни негативни коментари в социалните мрежи.

Откровени обиди и дори люти заплахи накараха изпълнителката на "По-добра от мен" да изпитва дори страх от предстоящото си участие. В социалните мрежи тя защити ЛГБТ общността, което всъщност отключи негативната вълна срещу нея.

"Вярвам, че любовта е отговорът на всеки проблем. Мечтая да си живеем без нуждата да съдим или да сочим с пръст, да се обичаме, без да лепим етикети и да подхождаме с разбиране", гласи част от написаното в профила й. Думите й обаче, не бяха посрещнати радушно. А според някои от коментарите - всички замесени в проекта, включително и хората, които го популяризират, заслужават "як бой и пистолети".

"Няма да крия, че агресивният ви изказ ме тревожи. Дори да имате различно мнение по темата, бой и пистолети ли е решението", отвръща Филева.

"Учите младото поколение на липса на морал и ценности", "Ударила си си главата и сега не можеш да се съвземеш", "Унижи се до нула", "Гръмни се", са само малка част от обидните коментари по адрес на певицата, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай