Букмейкъри: Виктория ще бъде втора

Нашето момиче се подреди след швейцареца

Букмейкъри: Виктория ще бъде втора | StandartNews.com

Виктория Георгиева ще достигне до второ място на Евровизия 2021 – това е прогнозата, която дават букмейкърските сайтове дни, след като родната звезда представи песента си за конкурса. Според моментната класация златото е за Швейцария и представителя им Gjon's Tears с песента му Tout l’Universи. Следващите в подредбата са Франция, Исландия и Италия. Евровизия 2021 ще се проведе на 18, 20 и 22 май. За първи път пред феновете на конкурса Виктория ще пее на втория полуфинал.

На концерт, излъчващ се едновременно онлайн и по БНТ, отличничката от X Factor обяви, че в Ротердам ще изпее Growing Up Is Getting Old – последната музикална творба, която представи от дебютния си краткосвирещ албум a little dramatic в края на февруари. В избора й помагаха телевизионни и музикални експерти, както и дори феновете, които даваха мнение за отделните песни в специално създадена за целта платформа. С най-голям вот от допитването се оказали Growing Up Is Getting Old и Imaginary Friend. „На този етап знаех коя е песента, която бих изпълнила с цялото си сърце и душа“, обясни Георгиева. 

За Growing Up Is Getting Old Виктория работи с Мая Налани, Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Заедно те създават песента още през 2019 г., като тя дори участва в конкурса за миналата година, когато обаче екипът на певицата се спира на Tears Getting Sober.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай