Броснан прати рози в операта

Дилън Макдермът от "Сървайвър" си замина от София

Броснан прати рози в операта | StandartNews.com

Пиърс Броснан вече е поредната холивудска звезда, влюбена в България. Актьорът е от две седмици у нас, но не стои затворен в луксозния хотел в малкото си свободно време, а обикаля София и се запознава с културата ни. След като посети националната опера, изгледа балета "Лебедово езеро" и се запозна с Маша Илиева, от която ще взема уроци, Броснан изпрати на трупата огромен букет с червени рози. Те бяха придружени със собственоръчно написано благодарствено писмо. "Моето сърце е изпълнено с благодарност към всички вас за красотата и изяществото, за страстта и смелостта, за силата на духа и тялото - и преди всичко за дарения ви от Бога талант", обръща се Броснан към целия творчески състав. И допълва: "Роза за всеки, роза за всички!". Писмото е адресирано до шефа на трупата Пламен Карталов, до примабалерината Маша Илиева и до други представители на ръководството в храма на белкантото, с които актьорът се запозна по време на посещението си там. Тогава Джеймс Бонд се снима с артистите и раздаде автографи.

 

Броснан посети храм-паметника "Свети Александър Невски" и националната галерия, където пък се снима с деца художници. Той дори плануваше да посети Пловдив, но едва ли ще му остане време. С всичко това Броснан влезе във фен клуба на България, в който са Ед Харис, Антонио Бандерас, Джон Лоутън, Крисчън Слейтър, Силвестър Сталоун. Бандерас дори обеща да снима филм за България. Звездите винаги подчертават, че най им харесва спокойствието у нас - без папараци по улиците и ресторантите.

 

Днес следобед от България си замина Дилън Макдермът, който партнира на Броснан и Йовович в екшън трилъра "Сървайвър". "Последен ден в България. За довиждане - прощаваме всичко", написа Дилън в инстаграм. Всяка свободна минута звездата от сериала "Зловеща семейна история" правеше снимки на София. Повечето от фотосите му са панорамни гледки от нощната ни столица, направени от прозореца на хотелската стая.

 

Мила Йовович този път не сподели ентусиазма на Броснан по България, макар да е у нас за трети път. Тя е тук с мъжа си и дъщеря си, които прекарват времето си в хотел или в киностудиото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай