Събота,

Бритни Спиърс шокира света със сензационни мемоари

От: стандарт -
1623
Бритни Спиърс шокира света със сензационни мемоари
A
A
A

41-годишната Бритни Спиърс ще издаде книга с мемоари тази есен. Вътрешни хора от Simon & Schuster обявиха, че Бритни ще разкаже от първо лице за всички ярки и противоречиви моменти от живота си и без разкрасяване. Съдържанието на мемоарите определено ще "шокира света", пише Page Six.

Книгата на Бритни е брутално честна, история е за овластяване на една жена, която  поема контрола над живота си. Има раздели, които всяка жена може да прочете и да се чувства по-малко самотна. Съдържа най-интимните моменти - раздялата й с Джъстин Тимбърлейк, момента, в който е обръснала главата си, и борбата със семейството си за попечителство, каза един от източниците. Това е и история за оцеляването, за това как е щастие със съпруга си Сам Асгари.

На Бритни помага известният журналист и романист Сам Лански, който пише за The Atlantic, New York Magazine и Time, а също така създава профили на Мадона и Адел.

Бритни е подписала договор за 15 милиона долара с издателя, като това е най-скъпата издателска сделка в историята след Барак и Мишел Обама. Самата Бритни казва за книгата:

„Нямам семейство, което да ме цени или уважава. Това е най-трудната част за мен и колкото и да ги обичам, това е нещо, с което вероятно никога няма да мога да се примиря. Когато публикувам нещо в тези моменти, просто искам да говоря от дъното на сърцето си, защото ми е много трудно, а след това поглеждам назад и виждам много хора, които ме подкрепят и казват: "Ще оцелееш". Работя, за да стана по-силна! Написах три различни версии на книгата си и преминах през много психотерапевтични сесии.“


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com