Бритни Спиърс се разведе и бързо тръгна по мъже

Междувременно феновете на певицата са притеснени за състоянието й

Бритни Спиърс се разведе и бързо тръгна по мъже | StandartNews.com

Източник: goodmorningamerica.com

Малко след като се разведе със съпруга си Сам Асгари, Бритни Спиърс прекарва времето си с двама мъже едновременно. Снимка от срещата се появи в страницата в Инстаграм на рапъра Малума.

На снимката Бритни Спиърс прегръща колумбийския музикант Джей Балвин, а Малума седи до тях и не изглежда особено щастлив.

Балвин отбеляза в коментарите, че Бритни Спиърс вече е „одобрила“ новата му песен, а Малума е „отново нещастно влюбен“.

След развода със съпруга си, причината за който се твърди, че е изневяра на Бритни Спиърс и неуравновесеното й поведение, певицата често е засичана в мъжки компании. Първо се появиха слухове за аферата й с осъден иконом (с когото била изневерявала на Асгари). След това тя публикува двусмислено видео, в което танцува заобиколена от мъже, а по-късно публикува снимки от ваканцията си в мъжка компания.

Междувременно феновете на певицата са притеснени за състоянието й. В мрежата постоянно се появяват съобщения, че тя е спряла да приема хапчетата, необходими за стабилизиране на състоянието й. И след като певицата публикува известния си танц с ножове, феновете дори извикаха полицията. Самата Бритни Спиърс категорично отхвърля опасенията, а след посещението на полицията тя отново призова да я оставят на мира и да не се бъркат в личния й живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай