Британците: Върнете ни парите!

Но Острова се надига вълна срещу глезотиите на Хари и Меган

Британците: Върнете ни парите! | StandartNews.com

„Върнете ни парите“ е новият призив на много британци, цитиран от пресата на Острова. Вълната на гнева този път не е насочена срещу имигрантите, заради които масовата публика гласува за излизане на Великобритания от Европейския съюз, а срещу внука на Елизабет Втора. Хари и Меган, които подадоха оставка като старши членове на кралското семейство, се правят на разсеяни и засега явно са далеч от идеята да възстановят сумата, похарчена за напълно безсмисления ремонт на Фрогмор котидж, където трябваше да живеят, преди да решат, че искат да се реят по света като волни, но добре осигурени и безгрижни птици. Така че по-малкият син на Даяна дължи на данъкоплатците 2,5 милиона лири. Дворецът Бъкингам обаче мълчи по коварната тема.

„Те се отказаха от страната ни. Отказаха се да работят за нея, но все така продължават да получават пари от хазната. Народът не е глупав – няма да се оставим да ни лъжат. Не и този път“, коментира за Express пожелал анонимност критик на династията, срещу чийто изтърсак може да се организира и цяло движение.

"Това е истинското лице на Меган Маркъл – тя не е способна да прояви грам порядъчност и възпитание. Какво ли ще кажат сега поддържниците на бившата актриса на третостепенни роли?“, добавя The Sun.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай