Бременната Диляна вече ходи по партита

Бременната Диляна вече ходи по партита | StandartNews.com

Диляна Попова, една от най-обсъжданите мами в шоубизнеса, вече не се крие от хорските очи и се появява на подбрани купони. Тя ще дари със син Асен Блатечки през септември. Говори се, че той вече я е запознал с дъщеря си Катерина, която пък била доволна, че ще става кака. Актьорът не пропуска да прекара всеки свободен миг с дъщеря си, като в същото време се грижи перфектно и за Диляна. Заради много ангажименти обаче Асен е отслабнал видимо, твърдят близки до него хора.

Лора Караджова също не пропуска участия и светски събития, макар да се твърди, че вече е бременна в петия месец. Според очевидци тя си позволявала по някоя и друга чашка леко питие. Певицата ще дари с дете приятеля си Валентин, с когото се запозна сравнително наскоро. Случвало се е тя често да купонясва без него, но той също си падал по веселбите с приятели и не се сърдел особено много.

Всеки момент в отпуск по майчинство ще излезе и актрисата Искра Ангелова. Водещата на "Нощни птици" по БНТ очаква първа рожба през юли от любимия си Венелин Пиперов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай