Брад Пит си татуира стихове на Руми

Брад Пит си татуира стихове на Руми | StandartNews.com

Сватбената им дата с Джоли е изписана върху корема му

Татусите на Брад Пит станаха обект на внимание от папараците тези дни, които разследват като детективи значението им. Особено след като забелязаха нов. "На ръката си имам изписана цифрата 94.9 m - дължината на най-голяма секвоя. Отрасъл съм на открито, като в роман на Марк Твен - сред гори, реки, езера, пещери. Обичам природата", обяснява той.

Рисунките на Брад са най-малко девет. Между тях е и сватбената дата с Джоли - 23 август. Има и герой от "Ледена епоха" и рождения ден на Анджи върху плочките на корема му. На дясната си ръка са култовите стихове от Джалал Ад-Дин Руми: "Съществува градина отвъд доброто и злото. Ще те чакам".

Другата мания на Брад Пит се оказват оръжията. "Обичам ги още от дете. Бях в градината, когато ми дадоха пушката на дядо ми. Тя е на особена почит в нашето семейство. Предава се от поколение на поколение. От брат ми пък получих пистолета на баща ни", разказва актьорът.

Много от феновете на Брад обаче са убедени, че неговата страст се е засилила още повече след като е срещнал настоящата си съпруга Анджелина Джоли, която е всеизвестна с любовта си към ножове и оръжия. Актьорът издава още, че е зарибил по темата и най-големия им син Мадокс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай