Събота,

Бойко Борисов с още един мандат

От: Администратор -
A
A
A

София/Рим.Правителството на премиера Бойко Борисов ще има втори мандат, но с коалиция. До края на сегашния пък, кабинетът ще се раздели с още един министър. Това каза гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова пред ТВ 7 днес.

Стефанова разказа за гостуването си на Силвио Берлускони и Дарина Павлова във вила "Чертоза" на остров Сардиния. Тя сподели, че взаимоотношенията между двамата са семейни. Основните въпроси, които Берлускони е задавал към гадателката, са били вързани с любимия му отбор Милан и с политиката в Италия.
 
Във връзка със земетресенията в България, Теодора Стефанова обобщи, че пред природата и бог всички сме равни и никой не може да спре катаклизмите или да ги предвиди.

Тя предрече, че Бойко Борисов ще спечели нов мандат, но с коалиция. Стефанова добави, че до края на сегашния мандат, правителството ще се раздели с още един министър, а в следващия парламент ще има много нови лица. Известната гадателката предсказа, че ще има още един неуспешен вот на недоверие до края на годината.


Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички