Бойко Борисов с още един мандат

Кабинетът ще се раздели с един министър до изборите, казва гадателката на Берлускони

Бойко Борисов с още един мандат | StandartNews.com

София/Рим.Правителството на премиера Бойко Борисов ще има втори мандат, но с коалиция. До края на сегашния пък, кабинетът ще се раздели с още един министър. Това каза гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова пред ТВ 7 днес.

Стефанова разказа за гостуването си на Силвио Берлускони и Дарина Павлова във вила "Чертоза" на остров Сардиния. Тя сподели, че взаимоотношенията между двамата са семейни. Основните въпроси, които Берлускони е задавал към гадателката, са били вързани с любимия му отбор Милан и с политиката в Италия.
 
Във връзка със земетресенията в България, Теодора Стефанова обобщи, че пред природата и бог всички сме равни и никой не може да спре катаклизмите или да ги предвиди.

Тя предрече, че Бойко Борисов ще спечели нов мандат, но с коалиция. Стефанова добави, че до края на сегашния мандат, правителството ще се раздели с още един министър, а в следващия парламент ще има много нови лица. Известната гадателката предсказа, че ще има още един неуспешен вот на недоверие до края на годината.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Цецо
Коментирай