Борисов поздравил Сидеров за "майсторлъка" да направи мъжко

Борисов поздравил Сидеров за "майсторлъка" да направи мъжко  | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов е изпратил есемес на Волен Сидеров с поздравления за новородения син лидера на Атака. Министърът председателят "изчеткал" новия за "майсторлъка да направи мъжко. Това сподели пред Канал 3 депутатът в кулоарите на парламента.

Тази сутрин Сидеров стана баща на малкия Волен, а по-късно през деня лидерът на Атака влезе в стаята на всяка една от парламентарните групи, както и на председателя на народното събрание Цецка Цачева, за да почерпи.

Започна черпнята от стаята на Патриотите, след което обиколи БСП, ДПС и останалите. Двамата с Валери Симеонов загърбиха личната и партийна вражда в името на новия живот. Лидерът на депутатите от ПФ се ръкува с него и пожела на атакиста да му е живо и здраво детето.

"Премиерът ми написа поздравителен есемес. Не съм го питал дали да споделям. Но беше нещо за майсторлъка, за майсторството, че е мъжко. Нещо такова беше. Хубаво пожелание, благодарих му. Сега ще почерпя навсякъде без оглед на политическите пристрастия", коментира Сидеров.

На въпрос защо детето носи неговото име, призна, че решението било взето заедно с Деница: "Баща ми почина много отдавна. Има поверие да не се кръщава на починал", сподели Сидеров за избора и добави, че възприема раждането на детето като "категорично знак божий". "Разчитам защита свише за всичко", каза националистът, който е убеден, че синът му ще продължи каузата му.

Той не скри, че иска да има още деца, защото не харесва еднодетния модел, и даде за пример актьора Антъни Куин, който станал баща за последно на 81 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай