Борисов- почетен гост на рождения ден на Кобрата (СНИМКИ)

Борисов- почетен гост на рождения ден на Кобрата (СНИМКИ) | StandartNews.com

София. "Вчера вечерта имах удоволствието да поздравя един голям българин за рождения му ден. Пожелавам на Кубрат още много успехи". Това написа Бойко Борисов на стената си в социалната мрежа Фейсбук, след като публикува снимки от партито на боксьора.

От фотосите се вижда, че Кобрата е празнувал с любимата си Андреа и тесен кръг приятели в лъскаво столично заведение. Явно лидерът на ГЕРБ е бил един от почетните му гости. Борисов е позирал за няколко снимки с Кубрат Пулев и на тях се вижда, че двамата са в много добро настроение.

"The Champions !!!", е написал последовател на депутата под снимката, на която Бойко и Кобрата са се прегърнали. Други пък честитят рождения ден на шампиона под албума с фотосите от партито.

Бойко Борисов често споделя в социалните мрежи, че е приятел с Кобрата и се радва за успехите му. "Честита победа, Кобра! Голяма радост за всички българи донесе. Браво!, написа Бойко за успеха на Пулев в Германия. Той, Йорданка Фандъкова, Ивайло Московски и кметът на Бургас Димитър Николова присъстваха на мача, на който Пулев победи в три рунда хърватина Ивица Перкович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай