Бомба в "Игри на волята". Мария Оряшкова остави всички без думи

Най-важното решение

Бомба в "Игри на волята". Мария Оряшкова остави всички без думи | StandartNews.com

Многократната световна и европейска шампионка по самбо Мария Оряшкова хвърли бомба в „Итри на волята”, която накара всички да останат без думи. Мария обяви, че слага края на невероятната си кариера. Тя реши да стори това след отпадането си в епичния двубой срещу бизнесмена Мартин Николов - Елвиса, тръгвайки си на крачка от финала.

Оряшкова беше изпратена с комплименти за честната ѝ игра от опонента си и от водещите Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

“За мен беше чест да играя на тази Арена и искам да запомня всеки един момент. И днес на тази Арена е последното състезание в живота ми. Оттеглям се от спорта. Не събрах смелост да го направя на тепиха, да изляза и да оставя екипа си там, но се радвам, че успях да го направя тук. Благодаря ви!”, сподели през сълзи Мария Оряшкова.

Въпреки предимството, което получи от Момчил Василев, в елиминационния двубой последната оцеляла от племето на Амазонките беше настигната от Елвиса, който показа остър ум и реши светкавично анаграма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Габи
преди 5 месеца

Поведението на Оряшкова в игрите не отива на многократен шампион. Тя се скътаваше, нямаше ясно изразено мнение и поведение на спортист със самочуствие. Защо трябваше да реве за единственото и участие в елиминации?Те с Дунев бяха най-криещите се от директни двубои.

Откажи
Асен Димитров
преди 5 месеца

Габи, много си права, може да е шампион като спортист, но накрая се изложи, мрънкаща, недоволна, без достойнство и другите са и виновни. А за това, че беше котва за отбора си, нито дума. Не достойно и жалко представяне от нея!

Откажи