Боби Михайлов: Мария ме промени

Боби и Мария празнуват 20-годишнина

Боби Михайлов: Мария ме промени | StandartNews.com

"След развода се бях зарекъл повече да не се женя. Когато срещнах Мария през декември 1994 г. обаче, решението ми постепенно взе да се променя". Това заяви Борислав Михайлов, който тази година има двоен юбилей - като четвърти в света от САЩ '94 и две десетилетия хармоничен семеен живот с изключителната гимнастичка. "Всъщност успеха на Мария е много по-голям от нашия - ние имахме един бронз, а тя три пъти стана световна шампионка", каза още Боби в "Преди обед".

"В момента, в който опознах Борислав, усетих, че това е човекът, с който искам да прекарам живота си. Обичам семейството си. Всички трудности могат да се преодолеят, ако си с точния човек", каза Мария. "Спомням си, че гледах световното от мача с Мексико нататък. Борислав беше най-красивият от всички", каза още тя. Михайлов пък си спомни за най-тежката си година - 1985-а, когато Левски и ЦСКА са разформировани. "Работих цяла година в депо "Подуяне". Беше ми много трудно", заяви той. Баща му Бисер Михайлов пък на няколко пъти го предупредил за Мария: "Внимавай с това момиче".

Освен че много харесвала Боби, Мария имала още една причина да се впусне в идеята за семейството. "Винаги съм искала да имам голяма фамилия, защото живеех напълно сама. Бях на 11, когато дойдох в София. Като се прибирахме с автобуса, обичах да гледам прозорците на хората - как майката сервира вечерята, а всички са около нея. Беше ми тъжно, че съм лишена от това. Може би заради това сега имам здраво семейство", каза гимнастичката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай