Бляскави като фойерверки в новогодишната нощ

Дрехите със сребро ще са модерни и през 2022 г.

Бляскави като фойерверки в новогодишната нощ | StandartNews.com

* Дрехите със сребро ще са модерни и през 2022 г.

* Пайети, пера и кристали са задължителни за вечерното облекло

Блясък, още блясък! Колкото повече, толкова повече! Модните дизайнери категорично са единодушни с Мечо Пух, когато става въпрос за тоалета в празничната нощ, когато посрещаме 2022 г.

Вечерното облекло трябва да бъде обсипано с пайети, пера, кристали или да е от лъскава материя, за да блестим като фойерверк на партито. На блясъка, който носи празнично настроение, залагат Chanel, Givenchy, Valentino, Alberta Ferretti, Emporio Armani, Etro, Giorgio Armani, Kors, Marant, Herrera, Philosophy, Prada, Valli...

Ако не сте се осмелявали да носите досега дрехи с пайети, време е да го направите на предстоящия празник. Защото това е водеща модна тенденция във вечерното облекло, според Vogue и Elle. И като стана дума за празници и блясък, то за 2022 г. изисканото сребро е повече от модерно. Вечерни рокли от сребристи материи с ламе, рокли със семпли акценти, които нежно кореспондират с бижутата от сребро и бяло злато или пък дръзки ослепителни предложения - фантазиите на световните модни дизайнери ни предлагат различни варианти.Silver party или дрехите със сребро ще са модерни и през 2022, според световните модни дизайнери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай