Бляскав моден старт на Sofia Fashion Week AW23/24

Наталия Гуркова дебютира с Queen by NG

Бляскав моден старт на Sofia Fashion Week AW23/24 | StandartNews.com
  • 10 български дизайнери и брандове откриха първата вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
  • Ексклузивният партньор на събитието Huawei Watch GT 4 презентира на гостите изисканите си модели за Него и за Нея.

Зала Sofia Grand на х-л Маринела бе преобразена за бляскавия старт на Sofia Fashion Week. Стотици гости се насладиха на великолепната welcome area, където се запознаха отблизо с партньорите на събитието. Пред залата ги очакваха haute couture предложенията на автомобилите DS Automobiles, а вътре - луксозните италиански вина и просеко на VOGA Italia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вечерта на българските марки и дизайнери стартира с ревю на Papena. Дизайнерът Пламена Мишева - Недялкова бе подготвила нова колекция, отново посветена на семейството и любовта. Малки дами и господа, тийнове, семейства и дори кучета дефилираха за бранда.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Наталия Гуркова дебютира на сцената на Sofia Fashion Week като дизайнер. Нейната марка Queen by NG е вдъхновена от самата нея. Предложенията ѝ за дамите са изискани и стилни, с подчертана женственост и блясък.

Vanitta бе заложила на авторски принтове в новата си колекция. Както дамите, така и господата могат да намерят нещо смело и екстравагантно за новия сезон, с което да бъдат забелязани от далеч.

Вечерта продължи с ревю на BK Fashion Atelier. Дизайнерът Боряна Колева е известна със своя лек и изчистен стил, с женствени елементи и намигване към устойчивата мода.

Бунтарите от Pause Jeans бяха подготвили богата колекция дамски и мъжки облекла. Черното бе основна линия в моделите, а за финал Цвети Разложка закри ревюто на бранда.

Wolf Walley пристигна директно от Седмицата на модата в Милано с колекция Sakura, с персонализирани авторски нашивки и бродерии по дрехите. Блогърките от Atidora закриха ревюто.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мария-Луиза дизайнер на съвсем новия бранд Luiza обра овациите със своите смели модели, с деликатен блясък и много сексапил.

Benmodel бе заложила на стилните предложения за дамите, които обичат да бъдат център на вниманието, но освен това и да се чувстват комфортно в тоалетите си.

KWIAT ни показаха новите тенденции в слънчевите и диоптричните очила, като ни напомниха, че този аксесоар никога не е скучен.

Финалът на вечерта бе Stephanie Kamenova Luxury Fashion с нейната колекция в бяло и светли тонове, вдъхновена от европейската мода. Предложенията ѝ за дамите бяха стилни и запомнящи се.

Водещи на събитието бяха лицата от ефира на Code Fashion TV, Елица Стойчева и Златина Иванова. Те бяха в изискани черни рокли от Princess Fashion Studio.

За музикалната част на вечерта се погрижи певицата Зорница Славова. 

На червения килим срещнахме собственика на марката Sofia Fashion Week, г-жа Маринела Арабаджиева, Елена Кристиано в компанията на Силвия Фрау, Евгения Калканджиева, дизайнерът Албена Александрова, която бе и рожденичка, бизнес дамата Аглика Павлова, Борислав Сапунджиев, Великолепната жена Йордана Димитрова в компанията на свои приятелки, Любка Качакова, проф. Йонко Мермерски, Десислава Власакиева от MD Beauty, Симона Кръстева, модния журналист Пепа Попова и др. 

Партньори на събитието са хранителни добавки Diblong.bg, колаген от BELENE, луксозният испански бранд Miriam Quevedo, водка Elit, KARADA Beauty Studio, серумът за коса Hair'E Win, White Water, KFC, Бонанза-Бачорски и др. 

Официален фотограф на кетуолк е Иван Йорданов.

Фотографи на червен килим - ХАЙЛАЙФ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай