Благой подари бебе на Есмер

Благой подари бебе на Есмер | StandartNews.com

Ще се венчават в ултралукс на Слънчев бряг

Благой Георгиев не спира да държи в напрежение с романтични подаръци любимата си Есмер. Последната изненада на футболиста към годеницата му е бебе.

Става въпрос за малко куче от породата хъски, което вече съжителства в дома на Благой и танцьорката. Брюнетката не може да се нарадва на новото попълнение в семейството си.

Нищо чудно обаче кучето съвсем скоро да не е единственото малко създание в дома на влюбените. Говори се, че двамата вече упорито работят за общ наследник и се надяват това да стане скоро след сватбата, защото нямали търпение да бъдат родители.
Както е известно, Благо предложи по изключително романтичен начин брак на Есмер - двамата се сгодиха в Дубай. Тогава той покани любимата на разходка с хеликоптер, а на пистата, където кацнали, имало огромен надпис, на който на английски пишело "Есмер, омъжи се за мен".

Очаква се влюбените да се оженят през есента у нас, като упорито се твърди, че сватбата ще бъде на морето. Според слуховете това щяло да се случи в ултратузарски комплекс в Cлънчeв бpяг. Там имало някoлкo eднoфaмилни вили, вcякa oт кoитo със coбcтвeн бaceйн. Вътpe било дeкopиpaнo c бял мpaмop, имa пpикaзни зeлeни гpaдини и oщe кyп eкcтpи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай