Black Eyed Peas официално се завърнаха

Сингълът „RITMO (Bad Boys For Life)“, с участието на J Balvin, се превърна в международен феномен и получи платинен и златен статус

Black Eyed Peas официално се завърнаха | StandartNews.com

След историческо завръщане с един от най-мащабните им световни хитове Black Eyed Peas продължават набраната и безпрецедентна инерция с нов сингъл – „MAMACITA“, с участието на Ozuna и J. Rey Soul.

За поредната огромна интернационална стъпка с най-новата си колаборация, носителите на 6 награди „Грами“ работят с пуерториканската и латино трап суперзвезда Ozuna, който се отличава с четири рекорда на Гинес и е един от най-продаваните латино артисти на всички времена. Хитовият му сингъл „Fantasía“, от най-новия му албум „NIBIRU“, стана #1 в класациите „Latin Airplay“ и „Latin Rhythm Airplay“ на Билборд.

За пореден път Black Eyed Peas безпроблемно сливат хип хоп, поп, клубна и латино музика, във взривяващ хит. „MAMACITA“ е вторият сингъл на групата като част от новия им лейбъл (Epic Records, Sony Music). В него участват и филипинската изпълнителка J.Rey Soul. Феновете на BEP я познават добре, тъй като тя подпомага седмия им албум „Masters of the Sun Vol.1“ (2018) и е гост-вокалист на турнетата им в Европа, Латинска Америка и Пасифика през 2019-а.   

„MAMACITA“ излиза след легендарния успех на парчето „RITMO (Bad Boys For Life)“, което за по-малко от 6 месеца събра над 1 милиард стрийма, 432,7 милиона само от Spotify, и се превърна в най-слушаната песен на групата в платформата, задминавайки вечните им хитове „I Gotta Feeling“ и „Where Is The Love?“. Междувременно видеото към песента е с над 600 милиона гледания в YouTube.

„RITMO“ гръмна в цял свят: 4х платинен статус в Мексико, 3х в Испания, платинен в Италия, Швейцария, Бразилия, Аржентина, Колумбия, Коста Рика, златен в Канада, два пъти във Франция, Швеция, Турция, Централна Америка и Карибите. Списание Rolling Stone описва парчето като „ярко и цветно“, а Билборд го възхвали за това, че черпи „вдъхновението си от 90-те, с неонови светлини, цветни декори от Маями и екшън сцени от филма „Лоши момчета завинаги“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай