Бъкингам с нов удар по Хари и Меган! Причината

Дъщеричката на принца и съпругата му навърши две години

Бъкингам с нов удар по Хари и Меган! Причината | StandartNews.com

Кралското семейство с нов удар по Хари и Меган.

През изминалата неделя, 4 юни, дъщеричката на принца и съпругата му навърши две години. Принцеса Лилибет е празнувала в обкръжението на най-близките си хора в дома на херцозите на Съсекс в Монтесито, Калифорния.

Много хора останаха изненадани от това, че британският кралски двор не честити официално рождения ден на принцесата - най-малката внучка на крал Чарлз Трети. Това обаче има съвсем логично обяснение, пише lifestyle.bg.

ВИЖ ОЩЕ: Радост в Бъкингам, но лоша новина за най-малкия брат на Чарлз

Кралският кореспондент Даниел Стейси пояснява пред Hello, че подобни "официални" честитки на профилите на кралското семейство получават единствено работещите му членове. Такива например са принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата им, херцогът и херцогинята на Единбург.

Херцогът и херцогинята на Съсекс не са работещи членове на семейството от 2020 г. Те, както и други неработещи за короната членове на семейството като принцесите Беатрис и Йожени, или пък дъщерята на принцеса Ан Зара Тиндал, не получават официални поздрави.

Принц Хари най-вероятно е успял да присъства на рождения ден на дъщеря си в неделя преди да пристигне в Лондон в понеделник, 5 юни. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай