Били Айлиш срещу Ариана Гранде на наградите „iHeartRadio“

Тейлър Суифт ще се опита да пребори колежките си за титлата „Изпълнителка на годината“

Били Айлиш срещу Ариана Гранде на наградите „iHeartRadio“ | StandartNews.com

Били Айлиш, Ариана Гранде и Тейлър Суифт влязоха в пряка битката за наградите „iHeartRadio“. Трите дами, заедно с изявените си колежки Лизо и Холзи, ще се борят за титлата „Изпълнителка на годината“ на седмото издание на церемонията на 29 март.

Айлиш получи номинация и за песен на годината за хита си „bad guy“, като се изправя срещу Лизо, Лил Нас Х, „Джонас брадърс“ и дуета Шон Мендес и Камила Кабейо. Били ще се бори още за наградите за топ изпълнител и песен в категорията алтернативен рок.

За приза „най-добър изпълнител“ ще премерят сили Ед Шийрън, Шон Мендес, Пост Малоун, Калид и Люк Комбс. Карди Би участва в надпреварата за топ хип-хоп изпълнител и песен за парчето „Money“. Бионсе също се разписа и получи номинация за най-добра R&B песен за „Before I Let Go“.

В борбата за най-добър текст на песен участват Гранде, Айлиш, Суифт, Шийрън, Лизо, Кабейо, Мендес, Холси, Селена Гомес и други. Битката за топ музикално видео е между клиповете на Гранде, Айлиш, Кабейо, мендес, Шийрън, Джъстин Бийбър и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай