Четвъртък,

Билалов втрещен! Какво правят с въпросите му в Стани богат

От: Редактор -
7157
Билалов втрещен! Какво правят с въпросите му в Стани богат
A
A
A

Доста интересен и начетен участник стартира в предаването "Стани богат" тази вечер.

"Той много лесно намери нашето студио, защото е специалист по картографски информационни системи и картография. Учил е във Великобритания, доктор по политически науки е. Кара каяк, гмурка се, скача с парашут и обича да язди. Да посрещнем Александър Янакиев", представи го в началото водещият Михаил Билалов.

Направи впечатление, че участникът отговаря доста бързо на въпросите. И ако това е нормално да се отнася за първите пет питания за сигурната сума от 500 лева, то той продължи с този темп и на следващите.

Шестият бе "Какво може да се получи след употреба на чакмак?" - огън, таратор, скулптура или роман? Не бе минала и секунда, когато Янакиев посочи "огън".

След това Билалов го попита "Коя е "музата" на Тарантино, която танцува с Джон Траволта и се бие с Дейвид Карадайн?" Тук опциите бяха Дарил Хана, Луси Лиу, Марго Роби и Ума Търман, а Александър отново не се забави и една секунда, изстрелвайки "Ума Търман".

Осмият въпрос бе първият, който го затрудни, и дори се наложи да ползва жокер. "Коя легендарна жена, вместо в непостроения й мавзолей, лежи 16 години в миланските гробища под името Мария Маги?" Вариантите, между които авантюристът трябваше да избира, бяха Мария Калас, Мария Кюри, Ева Перон и Елизабет Тейлър. Той каза за всяка една от тях с какво се е занимавала, но нямаше идея кой е верният отговор. За това помоли публиката да му помогне. Тя го насочи към Ева Перон, което се оказа верен отговор. 

Янакиев реши да затвори като втора сигурна сума 3000 лева, но веднага след това сирената прозвуча в студиото и така той ще продължи участието си утре. Билалов явно също се впечатли от знанията му и каза: "Благодаря за играта. Сашо, чудесно до тук - два жокера и още само 5-6 въпроса. Можем ли ги? Благодаря ти!"


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com