БГ стил в Чикаго

БГ стил в Чикаго | StandartNews.com

София Борисова, която преди няколко дни получи комплименти за най-новите си творения от самия корифей в стила Филип Плейн, е предизвикала еуфория в Чикаго. Тя беше официален дизайнер и член на журито в конкурса за красота "Мис България в САЩ". Кандидатките за короната са дефилирали с бляскавите официални тоалети от последната колекция на София "Lace magic".

В залата са присъствали над 400 зрители, представители на българската общност в Чикаго, както и американци от фешън индустрията, които не са пестили суперлативите си за българката.

В журито е бил основателят на седмицата на висшата мода в Ню Йорк - Андре Акиуно. Той е поканил София Борисова да участва на New York Fashion week догодина. Ревюто в луксозния хотел "Хилтън" в Чикаго е било прекрасно събитие, а на финалът публиката е скандирала името на София, която не е успяла да скрие сълзите си, пишат във Фейсбук нашенци от Чикаго. Още две дами, участващи в шоуто, са доверили визията си на София - певицата Нели Петкова и хореографът Силвия Тасева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай