БГ щастлива вдовица на 60! Познахте ли я

Рекордьор по пластични операции

БГ щастлива вдовица на 60! Познахте ли я | StandartNews.com

Щастливата на вдовица на републиката очевидно се впуска в нови емоции.

Милионершата Дарина Павлова се е подложила на десетата си пластична операция и отново е неузнаваема. Според близки до мадам "Мулти“ тя си е направила пълна липосукция на тялото, благодарение на която пластичният й хирург я е лишил от 20 килограма излишно тегло.

В последните години вдовицата на Илия Павлов се бе окръглила драстично. След интервенцията обаче пак е с моделски мерки. 60-годишната Дарина не се посвени да се разсъблече по оскъден бански на плажовете на луксозния курорт Сейнт Бартс, намиращ се насред Карибско море, за да демонстрира чисто новата си фигура.

От кадрите е видно, че е значително вталена, а освен това кожата й е напълно опъната - ефект, който би могъл да бъде постигнат единствено оперативно. При драстично отслабване с диета кожата винаги увисва заради рязката загуба на подкожни мазнини, дори и човек да тренира неуморно.

По плажовете на Сейнт Бартс -любимият остров за почивка на руския олигарх Роман Абрамович, Павлова гуляе в дамска компания, но клюката гласи, че отскоро има нов мъж до себе си, заради когото пак е залитнала до крайности в мания та си за вечна младост. Съпругата на убития бос на "Муптигруп“ Илия Павлов отдавна е пристрастена към пластичната хирургия, а преди години дори стана ясно, че едва не е издъхнала именно по време на процедура липосукция.


60-годишната бизнес дама е рекордьор по пластични операции и отдавна се говори, че е подобрявала няколко пъти бюста си, има изкуствени нос, брадичка, скули, както и безброй лифтинги на лицето за опъване на бръчки.

Колкото и да се подмладява, от пролетта на миналата година една от най-богатите българки вече е официално баба. С внучка я дари нейната щерка Паола от брака им с Илия Павлов. Тя роди в Щатите от своя дългогодишен партньор, с когото минаха през ада, за да станат родители, пише "Ретро“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bank
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи