Берлускони надви Ковид и се стяга за сватба

Малкият син на бившия премиер на Италия скоро ще се жени

Берлускони надви Ковид и се стяга за сватба | StandartNews.com

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони е получил отрицателен резултат на тест за новия коронавирус, с който се зарази в началото на септември, съобщиха ТАСС и Ройтерс. Ако резултатите и от повторния тест са отрицателни, политикът ще може да присъства на сватбата на малкия си син Луиджи, уточнява агенция АНСА.

32-годишният Луиджи Берлускони също прекара Ковид-19. В близките дни му предстои сватба с годеницата му Федерика Фумагали. Церемонията ще бъде частна, в тесен семеен кръг, в една от църквите в Милано. Венчавката бе планирана за лятото, но бе отложена заради пандемията.

Силвио Берлускони, лидер на партията "Форца Италия" и евродепутат, отбеляза 84-ия си рожден ден на 29 септември в изолация, когато тестът му за коронавируса даде положителен резултат. С коронавируса се заразиха и двете му дъщери - Барбара, от брака му с Вероника Ларио, и Марина, президентът на семейния холдинг, която е дъщеря от първия брак на политика с Карла Дал'Ольо. Те вече са здрави.

Берлускони бе диагностициран с Ковид-19 на 2 септември, след като бе хоспитализиран с двустранна пневмония в ранен стадий. Политикът бе изписан от болница на 14 септември. Берлускони призна, че в един момент се страхувал за живота си. Той определи болестта като "адска".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай