Мъжът на Лидия Инджова я свалил с Чехов

Двамата се запознали в софийски бар

Мъжът на Лидия Инджова я свалил с Чехов | StandartNews.com

Звездата от "Съни бийч" Лидия Инджова е омъжена за Филип, който е от Люксембург, но първата им среща е в ирландски пъб в София. Там Лидия попада една вечер преди години заедно със своя приятелка. По същото време в заведението се забавлява цяла група чужденци - мъже, всичките облечени с костюми и вратовръзки. Момичетата завързват диалог, а между Лидия и Филип пламва любов от пръв поглед. 

"Говорихме си за Чехов, за литература - неща, нетипични за обстановката в един бар... После му показах Театъра на Българската армия, където играех по това време, даже и един плакат с представление, в което участвах. В 6 часа сутринта той ме целуна и си отиде с едно такси. Не взе телефона ми... Три дни много страдах, защото най-накрая бях срещнала човека, а той да не ми поиска телефона", разказа Инджова при Цитиридис.

Скоро след това обаче Лидия получила неочакван смс. Филип успял да открие мобилния телефон на Инджова.

"Е, все пак не е сложно да се открие телефона на една актриса. Два месеца си писахме, след което решихме да се видим, за да проверим дали това между нас не е само платоническо", добави екранната Дарина. 

Днес актрисата и Филип се радват на първата си рожба - Мартин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай