Баща на три деца заплашвал Бойко

Иван Койчев се обадил на 112 от скука

Баща на три деца заплашвал Бойко  | StandartNews.com

Пловдив. Баща на три деца е авторът на заплахата за бомба срещу премиера Бойко Борисов. на 10 февруари 35-годишният ром Иван Койчев в момента отглеждал сам трите си хлапета, тъй като жена му била на гурбет в чужбина.

Той се обадил на тел. 112 от скука. Според съседите на Иван от пловдивското село Караджово, той нямало какво да прави и се чудел как да се разнообрази. Тогава му хрумнало да се обади на спешния телефон и да се пошегува, за да види какво ще стане.

При светкавична акция на антимафиотите е задържан след по-малко от час. В момента е на свобода срещу мярка за неотклонение "подписка". Говорителят на прокуратурата в Пловдив Галина Андреева съобщи, че по случая е образувано досъдебно производство за злоумишлено обаждане, за което законът предвижда до две години затвор. Иван е стар познайник на полицията, регистриран е за кражби и побои.

Както Стандарт Нюз съобщи ,в деня на масовите протести срещу сметките за ток - 10 февруари, анонимен мъжки глас е съобщил на тел.112, че в София ще избухне бомба, като целта е министър–председателят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай