Бар в Поморие черпи лимонада срещу чаша с боклук от плажа

От заведението предоставиха на всеки желаещ да се включи в инициатива ръкавици и големи чаши

Бар в Поморие черпи лимонада срещу чаша с боклук от плажа | StandartNews.com

От Caribi Beach Bar & Food Pomorie споделиха в социалната мрежа Facebook история за добрия пример и как една малка, но добра постъпка ги е вдъхновила да организират нещо по-голямо. Те разказват за един баща и двамата му синa, които са направили нещо, което всички ние трябва да правим и да мислим за него – те са останали след всички летовници на плажа и са го почистили.

„Те поискаха от нас големи чаши в които да събират фасове и боклуци от плажа, който всички ние така обичаме! Те почистиха отпадъците на нашите плажуващи, което е толкова достойна постъпка и вярваме голям урок за всички плажуващи! Искаме да изкажем огромната си благодарност към отговорният Баща на тези млади МЪЖЕ, защото това е повече от мъжка постъпка, да почистиш след себе си и след останалите! Благодарим ви от сърце!“ Вдъхновени от примера им, от Caribi Beach Bar & Food Pomorie организират за трета поредна година на този плаж инициативата „Лимонада за СМЕТ“, която се проведе на 30 и на 31 юли.

От заведението предоставиха на всеки желаещ да се включи в инициатива ръкавици и големи чаши, които всеки участващ да напълни с фасове и дребни отпадъци от плажа, срещу което за всяка пълна чаша с фасове, получавали безплатна освежаваща лимонада за децата и наливна Бира за възрастните участници! “Условието е чашите да са пълни само с дребни отпадъци, без пясък или обемисти хартии и всеки да направи снимка на събраният отпадък, която да качим на страницата ни, за да предадем добрият пример!” – казват от заведението. Целта е не само да се изчисти плажът и да се възпитат децата да пазят чистота, а добрият пример да бъде видян от повече възрастни летовници, защото цигарите не са от малчуганите. 

Понякога забравяме, че красивата природа, която ни заобикаля има нужда от грижа, за да продължи да ни радва.

Източник: iskra.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай