Банева за атаката: Знам кой е

Банева за атаката: Знам кой е | StandartNews.com

„Знам кое е е това лице и коя е тази фирма. И днес на фейсбук страницата на туристическия холдинг ще бъдат извадени всички прокурарски преписки със входящите номера досега". Това разказа пред Нова ТВ от Москва Евгения Банева по повод нападението на офис на семейство Баневи на столичния булевард „Витоша".

„Това не е първият инцидент, който е свързан с мен и наши фирми и офиси. И за тези инциденти, които се случват, съм подала над 17 жалби в прокуратурата, Върховна касационна прокуратура, Софийска градска прокуратура", разказа тя.

Тя уточни, че това е втори опит за хвърляне на бомби в техен офис.

„На 7 ноември беше направен опит за запалване на централния ресторант във в.к. „Русалка". По същото време миналата година бе запалена нашата вила във в.с. Русалка. Няма да цитирам имена. Не е моя работа да го докажа. Но това са действия срещу мен, моята фамилия, срещу наши служители, които целят ежедневен тормоз, който е свързан с постигане на определени икономически интереси", поясни Евгения Банева.

По думите й обаче не става въпрос за местната власт.

„Самата местна власт си признава, че има натиск отгоре. Всички знаем кое е това високо място - управляващата партия и прокуратурата", каза още Банева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай