Българка шие бельо за Хелена Кристенсен

Елена Златева впечатлява с "Танцът на дракона"

Българка шие бельо за Хелена Кристенсен | StandartNews.com


София. Супермоделът Хелена Кристенсен ще грейне на световния подиум с български модел бельо съвсем скоро. Това е почти сигурно, след като младата дизайнерка Елена Златева води в класацията на световната марка "Триумф", а до финала на гласуването остава само ден. Трудно някой ще я премести от лидерската позиция и ще й отнеме възможността - лицето на бранда Хелена Кристенсен да носи нейния модел "Танцът на дракона".

Българският представител се състезава с още 30 от цял свят, а победителят в гласуването ще получи допълнителен глас, който ще има решаваща роля в избора на журито на световния финал в Шанхай на 19 октомври.
Елена Златева е студентка в Националната художествена академия и преди световната оценка е получила тази на българските си колеги на националния финал на конкурса.

На финала обаче моделът на Елена ще бъде оценяван от световни имена като Джесика Мичибата - приятелката на пилота от Формула 1 Дженсън Бътън, китайската дизайнерка Ума Вонг и Франка Созани - главен редактор на италианското издание на "Вог".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Цецо
Коментирай