Атанас Колев за случващото се с Диона

Изказването на певеца

Атанас Колев за случващото се с Диона | StandartNews.com

След като неотдавна се сблъска словесно с Емрах Стораро, рапърът Атанас Колев реши да подхване и провокативната Диона за изцепката ѝ зад волана

В новото приложение Threads той определи осмиването на случката от нейна страна като "безкрайна наглост".

"може да се случи да се наакаш, никой не е застрахован, ама да си закачиш после гащите на пръчка, да ги развяваш като знаме и гордо да викаш “мале, вижте как яко се нааках”.. за това се изисква друг вид животно. тя наистина видя тоя резил като възможност да блесне. ако имаше начин някак магически да превърнем тая наглост в кебапчета и кюфтета, светът никога повече нямаше да има нужда да убива животни, за да яде."

Диона, която не се слави като сдържана, не издържа и му отвърна, че никой нямаше да чуе за него ако не бяха Емрах и Лидия. "Вместо да ми раздава морал, да пуска някоя песен. Аз давам газ и не спирам въпреки всички труднoсти. Не разчитам на чуждата слава", категорична е в позицията си Диона, напомняйки си за клипа към новата си песен "Давам газ", именно след снимките, на който бе хваната от полицаи.

В своя защита певицата обясни, че все още не е получила резултати от пробата си, въпреки медийните публикации. Тя посочи, че резултатите не доказвали, че е шофирaла под влиянието на кокаин, а показвали "наличието на", като наркотиците в системата ѝ можели да са там още отпреди шест месеца. Какъвто и да е случая, кръвните проби са категорични, че Диона е взимала упойващи вещества, което все още е нелегално в България и е редно да си понесе последствията, предаде fakti.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Емилов
преди 2 месеца

Има късмет, че шофира дрогирана в България. Извън страната вече да е свикнала със затворническата храна.

Откажи
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи