Астролог каза какво да очакваме от ретроградната Венера

Планетата е носител на ценностната ни система и партньорството, коментира Мария Василева

Астролог каза какво да очакваме от ретроградната Венера | StandartNews.com

През 2022 година ни очаква сериозна равносметка, благодарение на ретроградната Венера. Това каза в ефира на „Събуди се” астрологът Мария Василева. По думите й планетата е носител на ценностната ни система и партньорството, но рядко е ретроградна.

„По време на ретроградната Венера не е добро време за инвестиции, както и за покупка на имоти. Всякакви новости във финансово отношение не са подходящи. Венера е покровителка и на емоциите. Периодът няма да е подходящ за сключването на бракове и започването на нови връзки. Началото на годината ще ни помогне да се обърнем към себе си, да направим равносметка и да сложим край на нещо старо, което вече не ни е нужно”, обясни Василева.

По думите й от средата на месец януари и Меркурий ще стане ретрограден.

„Това ще предполага една по-сложна комуникация помежду ни. Всичките тези ретроградни планети ще ни накарат да погледнем навътре към себе си”, допълни тя.

Според астролога 2022 година ще бъде добро време за медицината. В политиката също не се очакват сериозни сътресения, ако обаче политиците успеят да не допуснат грешки.

„Много зависи как ще подходят управляващите до пролетта. Ако техните грешки не са фатални, обществото ще им има доверие. Ако те сбъркат в началото на годината и решат да създават нови структури, това би довело до недоверие и разместване на пластовете”, каза още Мария Василева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай