Астролог разкри успешните и опасните дни през март

Не забравяйте също за фазите на Луната

Астролог разкри успешните и опасните дни през март | StandartNews.com

Източник: Pixabay

Времето минава незабележимо и зимата се приближава към своя край. Започна първият пролетен месец на 2024 година. Нумерологът Ирина Лидерман е подготвила съвети, които ще помогнат да изградите вашите планове за март, предаде Дарик.

10, 19, 28 март

Време е за вашата интуиция, в тези дни ще можете да видите или усетите скритото. Важно е да не загубите себе си и да вярвате, че вашите идеи са подарък от Вселената, използвайте ги правилно. Никакъв случай не допускайте негативни, депресивни мисли - те ще разрушат това, което е било изградено преди това.

На 10 март предстои новолуние и са възможни кавги и конфликти. Преходът към ново ниво и промяната на вибрациите се усеща от всички, но не всеки може да се справи с това.

11, 20, 29 март

В тези дни е по-добре да не си правите козметични процедури и да не купувате скъпи неща. Не губете себе си и не забравяйте да релаксирате.

Може да ви осенят неочаквани мисли и прозрения. Информацията, която се предава в сънищата, може да бъде много важна. Предавайте я правилно на света, без да я изкривявате.

12, 21, 30 март

Това са дни, в които общуването, срещите и всякакъв вид контакти ще дадат желаните плодове. Никакъв случай не стойте вкъщи, особено на 3 и 30 март - обезателно си уговорете срещи и прекарвайте време с приятели. Дори в една лежерна беседа може да получите полезна мисъл.

13, 22, 31 март

Това са дни, в които трябва да се фокусирате върху взаимоотношенията си. Ако търсите партньор, късметът може да ви усмихне. А ако вече имате избран такъв, прекарайте време с него.

23 март

Дни, в които ще излъчвате мъдрост, ще гледате състрадателно на другите хора и няма да се тревожите за нищо.

14 март

Могат да възникнат трудности във всяка сфера - по-добре е да сте предпазливи и да мълчите.

15, 24 март

Дни, в които можете да ковете желязото, без да се отдалечавате от огъня. Ако имате подготвени договори и споразумения, в тези дни може да ги закрепите и дори да спечелите от тях.

16, 25 март

Време за мъдрост и духовни практики. Не позволявайте на обстоятелствата да ви управляват, слушайте сърцето си, продължавайте да проповядвате идеите и идеалите си в света.

17, 26 март

Най-добрите дни за празненство и почивка. Приемайте поздравления, отпуснете се и почивайте - всичко ще се нареди само. Особено че на 8 и 17 март са почивни дни. А на 26-ти числа, във вторник, опитайте да удължите обедното си време. Така ще останете в баланс и няма да се преуморите.

18, 27 март

Време за надежда, когато своите усилия трябва да насочите към добрите дела. Благотворителността, помощта на приютите и на възрастните хора са много приветствани през тези дни. Не се страхувайте да загубите - всичко ще се върне, просто малко по-късно, трябва да умеете да изчакате.

Не забравяйте също за фазите на Луната: през периода от 1 до 9 март и от 26 до 31 март може да се подстригвате, да пазите диета и активно да тренирате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи