Арни изкара акъла на феновете

Арни изкара акъла на феновете | StandartNews.com

Терминаторът се разхожда в роля из Ел Ей, после дава селфи

Арнолд Шварценегер организира най-ефектната промоция на "Терминатор: Генезис". Непобедимият Арни внезапно излезе по улиците на Ел Ей преоблечен досущ като Терминатора - кожено яке, слънчеви очила и нарамил пушка, за да си подари една приятна лятна разходка. Шокът, а после усмивките на минувачите бяха заснети в клипче, което се върти с голяма скорост в сайтовете за видеосподеляния. После Арни директно влезе в музея на "Мадам Тюсо", където се превърна в собствената си восъчна фигура. Нищо неподозиращите посетители спокойно прегръщат актьора и си правят снимки с него, мислейки го за обикновена восъчна кукла и хвалейки майсторството на скулптурата.

Но изведнъж Арнолд оживява и протяга ръце към тях. С този номер Шварценегер изкара акъла на десетки посетители на музея, но пък после се разписа в телефоните им с дружелюбно селфи.

В момента легендарният културист и актьор се радва на щастлива връзка с 40-годишната Хийтър Милиган, атрактивна блондинка, специалист по масажите. "Заедно са вече две години, никой не очакваше. Възможно е на стари години Арнолд да сключи брак", издаде близък до двойката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай