Антимафиот стана акушерка по неволя

33-годишният Иво от Перник изроди сам сина си вкъщи

Антимафиот стана акушерка по неволя | StandartNews.com

Перник. БОП-аджия стана акушерка по неволя и сам изроди сина си вкъщи. 33-годишният Иво Тихомиров реагирал светкавично на нетърпеливото бебе и му помогнал да проплаче, докато дойде лекарският екип.

Родилният екшън се разиграл в дома на антимафиота в пернишкия кв. "Църква" на 4 юни. Едва сега обаче след изписване на бебето комшиите разказват историята на сръчния татко. Бебето било толкова нетърпеливо, че започнало да излиза за минути. Това така шашнало семейството, че всички освен Иво се паникьосали. Болките на съпругата му Лили се усилили внезапно, а родителите на бащата от уплах не могли да наберат болницата по телефона. Все пак успели да се свържат със спешния тел. 112 и да извикат линейка. Време за чакане обаче нямало.

Лили започнала да ражда и някой трябвало да й помогне. Антимафиотът бил извикан от роднините си от работа, за да кара жената в родилното, но още от вратата, като видял каква е ситуацията, набързо запретнал ръкави да вади мъничето. Досега той има две деца, но не му се е налагало да реже пъпната им връв. Ченгето донесло кърпи и вода и започнал да акушира. Момчето излязло, но пъпната му връв била омотана около врата му. В най-критичния момент дошъл и медицинският екип и оправил нещата. Разтреперих се едва когато чух синът ми как изплака, разказал Иво пред приятели.

Само преди няколко месеца таксиджия от Дупница също стана акушерка по неволя и помогна на родилка в колата си малко преди да стигне до болницата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай