Анита шокира! С тези думи за раздялата с Рачков

Каква всъщност е истината за отношенията им

Анита шокира! С тези думи за раздялата с Рачков | StandartNews.com

Тези дни една от най-обсъжданите светски новини у нас е неочакваната очаквана раздяла на Димитър Рачков и Анита Димитрова. Двамата имат над 20 години разлика и това е причината крахът в отношенията им да бе очакван още от първия ден. При все, че досега го раздаваха лудо влюбени и сплотени обаче, вестта дойде като гръм от ясното небе.

Пръв я потвърди Рачков, който философски заключи, че хората се разделят ежедневно и това не е нищо необичайно. Здрави да сме, отсече комикът. Анита не беше взимала думата, но ето, че и тя пожела да не остава по-назад. И призна нещо, което шашна мнозина.

"Олекна ми! С Митко взехме решението с пълно единодушие и му пожелавам само хубави моменти. Ние се опитахме, но явно не сме един за друг", каза Димитрова, която уж била с приятелски чувства към водещия, но набързо разкара всичките им общи снимки от профилите си в нета.

Близки до бившата вече двойка обаче разкриха, че скандалите помежду им нараснали в последно време. И да, причината за това била възрастта, но и темперамента им. Рачков отдавна се слави като меланхоличен и дори скучноват, когато е извън сцената. Той предпочитал по-затворен и уединен живот с Анита, докато нея все по ресторанти и клубове я влечало.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай