Ани Цолова и Виктор Николаев още не си говорят

Новата до тв водещия Лора Инджова веднага си паснала с него

Ани Цолова и Виктор Николаев още не си говорят | StandartNews.com

Виктор Николаев все още трудно преживявал професионалната раздяла с Аделина Радева, която напусна „Здравей, България“ по Нова заради БНТ, но отдавна не си говорел с предишната си екранна партньорка Ани Цолова. Между колегите продължавала да тлее обидата от реплика на Ани, с която тя обвинявала Виктор в предателство, но и двамата вече избягвали да коментират по темата.

Сега Николаев вече се напасвал с Лора Инджова, която зае мястото на Аделина Радева. Той изказал комплименти и за сполучливия й избор на мъж. Гаджето на младата журналистка бил сред най-качествените оператори у нас. В коментарите под първата им обща снимка като двойка десетки приятели и колеги им пожелават безкрайна любов и разбирателство.

Лора е завършила право във Великотърновския университет, но още докато следвала, се явила на кастинг за репортери в местния тв канал и успяла да победи многобройната конкуренция.  Преди да влезе в Нова, трупа практика във воденето на сутрешни блокове в телевизия "Европа“ и "България он ер“. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай