Четвъртък,

Анджелина Джоли в шок. Какво видя в Украйна

От: Агенция Стандарт -
871
Анджелина Джоли в шок. Какво видя в Украйна
A
A
A

Анджелина Джоли изумена от "специален камък", с който си играело малко момиченце, докато актрисата била на посещението си в Украйна. Детето мислело, че е намерило камъче, но се оказало нещо много по-опасно!

В дланта си момиченцето държало парче от шрапнел. 

"Преди няколко дни, докато бях в Лвов, ми показаха "специален камък", намерен от малко момиченце. Момиченцето, което го е намерило, не е знаело, че камъкът, с който си играе, всъщност е парче шрапнел от бомба" - споделя тя в Инстаграма си. Актрисата предполага, че блясък му е привлякъл вниманието на детето.

Много от децата, с които тя се е срещнала в Украйна, са били ранени при бомбардировките. От телата им са  отстранявани парчета шрапнели.

Актрисата подчертава, че някои парчета се намирали в близост до жизненоважни органи и тъй като било твърде опасно да се отстраняват, оставали в телата на децата.

"Подобно увреждане надхвърля физическите наранявания и се изразява в емоционални и психически прояви на травмата" - допълни още холивудската звезда. 

46-годишната актриса, известна с хуманитарната си дейност, посети Украйна преди няколко дни. В западния украински град Лвов тя е била в болници, интернати и на гарата, предава ladyzone.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com