Понеделник,

Андрей Арнаудов среща любовта до кофа за боклук

От: Агенция Стандарт -
Андрей Арнаудов среща любовта до кофа за боклук
A
A
A

Продуцентът Андрей Арнаудов и жената на живота му Емануела Толева разкриха за любовната им история, която започва до кофа за боклук. Месец след запознанството им, тя заживява в дома му - за да се научат на обич и мълчание. И дори да работят заедно в някои от сезоните на "Фермата".

"Ние с Андрей се събрахме в момент, когато и двамата бяхме готови да имаме семейство. Смятам, че това беше ключово във взаимотношенията ни, защото първоначалният контакт е едно, но после дали ще останат двама души заедно, е съвсем различно", каза Емануела в ефира на bTV.

"Ако тя ме беше срещнала, да кажем 7-8 години по-рано, със сигурност щеше да е много по-весело, но щяха да влизат и да излизат много хора, а тя най–вероятно нямаше да издържи и щеше да си тръгне", каза Андрей.

"Имах сравнително лека бременност и си бях казала, че не искам да ставам от жените, които под влияние от хормоните си започват да нервничат, да бъдат по–взискателни, да смятат, че мъжът им е длъжен с всичко, с което те решат", каза Толева.

"Като цяло и друг път съм имал възможност да споделя, че мъжете стават бащи, когато детето мине вторият, третият рожден ден. Аз сега започвам да се чувствам баща реално, но това е изключително вълнуващ и неповторим период", каза Арнаудов.

"Има кротки деца, но ние сме родители на Атила Хуна и не е никак лесно", сдоподеля Андерей.

"Аз се отказах да говоря пред хора и особено пред публика за това, че Васко е много палав, защото излиза, че сме недоволни от него. Ние сме много щастливи от него - просто не сме от родителите, които ще тръгнат да казват колко е прекрасен, как се развива - няма да го чуете от нас", допълва Емануела.

"Това е едно от нещата, за които гледаме в една и съща посока. Сега родителите са суперамбициозни - детето трябва да говори четири езика, докато навърши 11 години, да има хиляди способности, едва ли не да е програмист и какво ли още не. Мен така са ме възпитавали и не са прехвърляли и проектирали амбициите си върху мен. Тя по същия начин ми е казвало, че е било и при нея. Единственото ни желание за нашето дете е да бъде щастливо, нямаме някакви огромни амбиции", допълва Арнаудов.

"Нямаме граждански брак. Вярвам, че това, което свързва двама души, са децата, естествено. И любовта и доверието", каза Андрей.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички