Андрей Арнаудов кърти плочки в "Бригада Нов дом"

Всяка седмица ще се включва различно лице в това преобразяване на домовете, сподели продуцентът

Андрей Арнаудов кърти плочки в "Бригада Нов дом" | StandartNews.com

"Бригада Нов дом" се завръща по bTV на 25 февруари от 21:00 часа под мотото "Отваряме вратата на възможностите". Кои звезди ще се включат в петия сезон на предаването и ще помагат в ремонтите? Водещата Мария Силвестър и продуцентът Андрей Арнаудов споделиха в ефир любопитни подробности.

"Да участваш по какъвто и да начин в това, което прави Бригадата, е изключително вълнуващо и много приятно, но тежко физическо задължение", каза Андрей Арнаудов, който тази вечер зрителите ще могат да видят като гост-звезда в предаването.

"Миналата година излъчихме три епизода от петия сезон. Локдаунът направи така, че трябваше да спрем. Сега продължаваме с излъчването на непоказаните епизоди от сезон 5. Стартираме с Андрей", каза Мария Силвестър.

"Предaването е по-дълго - час и половина е вече", допълва водещата на "Бригада Нов дом".

"Ще видим Андрей в качеството си на работник, който участва в промяната на тези домове и съдби", каза Силвестър.

"Преди да станем продуценти на предаването, аз бях голям фен на "Бригада нов дом". Затова ми беше много интересно да попадна в тези условия", каза Арнаудов.

"Всяка седмица ще се включва различно лице в това преобразяване на домовете, което прави Бригадата", допълва той.

"Предаването е една много красива приказка, през цялото време не те пуска емоцията", допълва той.

"Искреността и всички усилия, които полагат всичките тези хора, за да преобразят тези домове, наистина докосват зрителите", каза Арнаудов.

Двамата разкриха, че ще има много звезди, които ще участват в новия сезон, сред които са Павел и Венци Венц, Георги Тошев и други.

"Ще бъде интересно за зрителите да видят как тези хора, чиито живот не е свързан с ремонти, се включват в тази работа", каза Арнаудов, като сподели, че самият той "през живота си не е сменил една крушка вкъщи".

"Винаги имаше човек, който да ме наглежда, за да не унищожа апартамента или себе си", допълва той за опита си в предаването.

"Виждаш една благодарност в очите и една вяра, че може да има светлина в живота и всичко да се промени. Нека се заразим с добро", каза Силвестър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай