Четвъртък,

Андреа с изповед за Стоянка Мутафова

От: Агенция Стандарт -
1847
Андреа с изповед за Стоянка Мутафова
A
A
A

Андреа разкри, че е преживяла много тежко смъртта на Стоянка Мутафова.

"Бях в един фитнес, когато разбрах, че е починала. Затворих се и се разревах. Звъннах на Кубрат и той ми каза: "Много си чувствителна!" А аз му отговорих: "Мъчно ми е, човек", описва пред популярната тиктокърка Глориа Йорданова реакцията си от кончината на великата актриса изпълнителката.

Андреа и Стоянка се срещат на снимачната площадка на култовия сериал "Столичани в повече". Любо Нейков, който е негов продуцент, лично кани певицата да стане част от актьорския екип.

"Любо Нейков ме покани в "Столичани в повече" и ми даде повече реплики от в "Мисия Лондон". Какво направи той? Изтъпани ме пред целия екип, пред всички големи актьори, мен, която нямам никакъв опит като актьор, връчи ми репликите и каза: "Ти трябва да ожениш тези, тези и тези".

И сложиха пред мен Стоянка Мутафова. Стоянка Мутафова! И аз седя ей така и й подавам реплики, аз на нея, коя съм аз, коя е Стоянка! Никога досега не съм могла да подам реплика на такъв голям актьор", връща лентата назад експоловинката на Кобрата.

Певицата обаче се справя на шест. Нейков е много впечатлен и Андреа получава от него следния съвет: "Андреа, имаш талант, вижда се, изкарай някой курс и пробвай! Мисля, че ти се удава. Имаш го в теб!", разказа още певицата. "Много път имам да извървя, докато постигна това, което е постигнала Стоянка Мутафова. И тя като мен е зодия Водолей. Мъжко момиче е била", обобщи Андреа.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com