Вторник,

Андреа: Още имам чувства към Кубрат

От: Агенция Стандарт -
Андреа: Още имам чувства към Кубрат
A
A
A

„Все още имам чувства към Кубрат. Те се подхранват и от него“, призна Андреа пред Мариян Станков по „Нова“. „13 години от моя живот съм била с него  - той е голямата ми любов до тук“, продължи една от секс бомбите в поп фолка. Когато Андреа през лятото узнава за изневярата на боксьора, се качва на автомобила си и подкарва с дива скорост – без да гледа накъде шофира, докато за миг през главата й минава мисълта дали да не се разбие в някое дърво. „Но аз съм много вярваща, никога не бих причинила подобно нещо на семейството си“, сподели още Андреа. После си посипа главата с пепел за всички гадни неща, които изговори и написа срещу Кубрат, като не отговори на въпроса дали е пуснала снимката с насинената уста, за да помислят последователите й в социалните мрежи, че Пулев й е посегнал.

„Не бях готова дълго време да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора”, беше откровена Андреа.  „Последните скандали с Кубрат не ми се отразиха добре. На няколко пъти бягах от заведения, защото не можех да търпя как ме гледат хората. Някои погледи са злобни, други съжалителни”, сподели през сълзи певицата.

Андреа коментира и трудния период, през който се е борила с наднорменото си тегло. „Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета”, разказа певицата. И сподели, че години наред е живеела в измислен свят, който е била създала сама.

„Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, обидена. Защитих го, защото не се предавам лесно. Видях, че целият свят се обърна срещу него и колкото и да ме болеше, аз не исках да го нападат. Не понасям жени, които искат да се възползват. Знам, че той сбърка, но не можех да го изоставя”, добави тя. 

Андреа не крие, че "като всяко човешко същество" трудно сдържа емоциите си. "Не исках да изглеждам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка. Направих го, защото ме заболя и съжалявам. Винаги и двамата души в една връзка имат вина за нейния провал”, каза още тя по повод на "изцепките" си . И заяви, че с Кобрата все още общуват, но не са заедно.

Певицата обаче отказа да уточни дали в момента има нова връзка. "Искам личния ми живот да си остане личен", каза тя, но не отрече, че по време на фотосесията с Кубрат, която се случи преди броени дни, двамата са се почувствали като в златните си любовни времена. Андреа призна още, че ако трябва да се идентифицира с някоя песен, то това ще бъде мега хитът на Емил Димитров „Ако си дал“ по стиховете на Иля Велчев.   

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички