Петък,

Андреа хвърли бомба за Кобрата! Новата му жена се намеси

От: Агенция Стандарт -
3010
Андреа хвърли бомба за Кобрата! Новата му жена се намеси
A
A
A

Андреа направи разтърсваща изповед за Кубрат Пулев, с когото имаха връзка дълги години. Певицата често споменава името на бившата си половинка в своите интервюта и сега отговаря открито на въпроса с какви чувства е останала от него.

“С позитивни чувства съм. Аз си оставам с позитивни чувства към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкова години и… Абе, той не говори за мен, защо аз трябва да говоря за него. 15 години той е бил  там – бил е слушател, зрител… Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е заедно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?!" – не крие певицата, пише Plovdiv24.

Андреа призна, че с Кубрат Пулев поддържат отношения, но уточни: “Той вече има две деца. Смятам, че е редна аз вече да гледам напред в собствения ми живот, да ме интересува само собствения ми живот. Това че аз може да поддържам отношения с него, да бъдем приятели, да се подкрепяме и т.н. – това е супер, това е страхотно! Но имам и агресивна нападка от неговата приятелка, както той я нарича “майката на моите деца". Ще изглежда много грозно от моя страна да дискутирам неговия живот… Бях нападната, затова излязоха някои неща от мен в моя YouTube канал".


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com