Анализират Хари и Меган в документална поредица

Първата серия е на 23 януари

Анализират Хари и Меган в документална поредица | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл ще блеснат на малкия екран в нова документалистика на ITV. „Inside The Crown: Secrets of the Royals“ проследява живота на кралското семейство преди кризата Мегзит. Първият епизод „Love and Duty“ ще анализира връзката на съпрузите след сватбата им през 2018-а. По ирония на съдбата продукцията ще се съсредоточи върху въпроса дали Хари и Меган ще издържат на напрежението от кралските задължения. Отговорът вече е ясен, но в епизода се очаква кралски експерти да разкрият няколко тайни за съпрузите. В другите серии на поредицата темите са връзките на Елизабет II и принц Филип, както и на принц Чарлз и принцеса Даяна. Дебютният епизод ще бъде излъчен на 23 януари.

Междувременно британските медии предадоха, че Хари и Меган може да си изкарват прехраната като основат продуцентска компания. Според анонимни източници съпрузите възнамеряват да продуцират и озвучават документалистики за психично здраве и промени в климата. Както стана ясно, Хари вече работи по няколко проекта със стрийминг платформата на Епъл „Apple TV“, а Меган се кани да озвучава анимационни филми за Дисни. Сега се очаква съпрузите да се отдадат на бизнеса и да докажат на кралското семейство, че следват печеливша стратегия.

Очаква се още съпрузите да генерират приходи от наследството на Даяна и марката си „Sussex Royal“ или в каквото се префасонира тя след крайното решение на Кралицата относно използването на официалните титли на Хари и Меган. Данъкоплатците обаче са притеснени, че може да се наложи да поемат таксата на принца и семейството му за охраната им в Канада, която по най-актуалните изчисления излиза 3 милиона паунда. Смята се, че частните американски фирми не са способни да отговорят на изискванията на херцозите в графа „безопасност“ и Хари ще избере британски бодигардове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай