Американци разкриха ужасяващи пророчества на Ванга

Оказва се, че Ванга има и шест ужасяващи пророчества за 2022 година

Американци разкриха ужасяващи пророчества на Ванга | StandartNews.com

Ако отминаващата 2021 г. е лоша, то може ли нещата в света да се влошат още повече през идните години? Положителен отговор на този въпрос дава американският сайт Bolavip, който цитира пророчества на Баба Ванга.

Той публикува кратка история – коя е Ванга, че е нещо като Нострадамус и че много от това, което уж е предвидила, се е случило, уточнява "Телеграф". Напомня се също, че Ванга е предрекла терористичните атаки през 2001 г. в САЩ, както и цунамито в Индонезия през 2004 г.

Оказва се, че Ванга има и шест ужасяващи пророчества за 2022 година. Ето какви са те според сайта Astrofame:

- През 2022 г. предстоят природни бедствия. Според Ванга през следващата година ни чакат големи наводнения в няколко азиатски страни и в Австралия, както и земетресения в същите райони.

- Пророчицата се произнася и за пандемията. Според Ванга през 2022 г. изследователи ще открият смъртоносен вирус в Сибир, който е бил в замръзнало състояние. Но благодарение на климатичните промени вирусът щял да се освободи и да зарази цялата планета.

- През следващата година според пророчицата много градове ще бъдат ударени от липса на питейна вода. Но това щяло да накара правителствата да търсят нетрадиционни решения на проблема.

- Според публикацията на Ванга й се привижда и атака от извънземни през следващата година. Астероид на име Oumuamua, пратен от инопланетяните, щял да атакува Земята в търсене на живот.

- Друго пророчество е, че догодина температурите в Индия ще стигнат 50 градуса по Целзий и голяма част от реколтата ще бъде унищожена, което ще доведе до масов глад.

- И накрая пророчицата се произнася и по новите технологии. Според нея хората ще прекарват все повече време пред екраните на компютрите. Това се обяснява с три причини: прекарваме все повече време вкъщи с малко човешки контакти. На второ място са хилядите екрани, които използваме – смартфони, телевизори, компютри, таблети, видеоигри. И на трето място – Фейсбук планира да създаде метавселена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай