Амбиция и страст се искат от 2 зодии, трета да удари с юмрук

Ето какво показват звездите

Амбиция и страст се искат от 2 зодии, трета да удари с юмрук | StandartNews.com

ОВЕН

Успехът на Овена днес прилича на колоезденето: колкото по-бавно се движите, толкова повече рискувате да паднете. И обратното – набирайки висок скорост, вие ще откриете, че всичко спори във вашите ръце! Така че, е крайно необходимо днес да ускорите темпото, дори ако за това трябва да съберете цялата си воля в юмрук. Но след като откриете правилната скорост, няма кой да ви спре и то за дълго време. Днес сте в състояние да отметнете огромен обем работа!

ТЕЛЕЦ 

Днес Телецът ще се хване за главата и няма да му е лесно да разбере на къде да тръгне. Но в крайна сметка ще бъдете съсредоточени и никаква суматоха, царяща наоколо, не може да ви спре. Звездите от хороскопа съветват да използвате тази способност за концентрация, за да се справите блестящо с въпросите, които са решаващи за вас. Днес работата в екип не е препоръчителна. Потънали в мислите си, просто няма да чуете думите на другите.

 БЛИЗНАЦИ

 Днес в Близнаците може неочаквано да се събудят организационните умения, а ситуацията ще допринесе за това. Може би ще бъдете помолени да участвате във важна среща, да организирате парти или събитие. А може би денят ще ви постави други задачи, които изискват участието и организацията на много хора. Във всеки случай днес ще имате всички възможности да се справите с подобни ситуации. Ще ви отнеме много сили и нерви, но ще ви донесе и приятни бонуси.

РАК

Ракът рискува да се сблъска с жестока конкуренция и натиск! Може би някой от колегите иска да седне на вашето място. Или може би ще се сблъскате с атаки от недоброжелатели. Във всеки случай звездите от хороскопа ви съветват да събере всичките си сили, решителност и воля, като не отстъпвате завоюваните позиции. В противен случай ще бъде трудно да възстановите тези позиции по-късно!

ЛЪВ 

Лъвът може да бъде силно възпрепятстван, заради желанието си за бързо постигане на целите. Най-интересното е, че подобна бързина ще действа точно обратното, забавяйки работата и сроковете. Имате необходимият потенциал да коригирате ситуацията още днес, но само ако се отървете от вътрешното си нетърпение. Ако не успеете в това, уви, вие няма да можете да завършите започнатото още дълго време.

 ДЕВА

Днес мотото на деня за Девите ще бъде категоричното “Аз самият!” Звездите ви влияят да се издигате в очите на околните или поне да се посъветвате с тях. Поради това много от вашите решения могат да изглеждат неочаквани, а изказванията ви – непремерени. Така че, вашите близки хора е добре да не ви пречат днес. Вие ще направите всичко сами, като ще постигнете много добри резултати.

ВЕЗНИ 

Тайната на успеха за Везните се крие в способността да организират хората, като им помагат да постигат желаните резултати. Денят не склонява Везните да извършват сами подвизи на труда, но те могат спокойно да извършват тези начинания с ръцете на другите. Така че, като организатор, координатор или шеф, вие сте просто незаменими! Дори без да имате специални привилегии, тихомълком ще прехвърлите част от делата си върху другите. И ще бъде възприето с разбиране.

СКОРПИОН

Мислите, че няма да се справите със задачите, с които сте се захванали? Може би смятате, че нямате достатъчно опит, знания или умения, за да ги изпълните? Подобна неувереност може да има лош ефект върху резултата, така че звездите от хороскопа ви съветват, да придобиете решителност и да отхвърлите всички съмнения от ума си.

СТРЕЛЕЦ 

Днес Стрелецът е ентусиазиран! Вие ще бъдете наистина страстен в това, което правите, дори естеството на работа да е далеч от най-важните неща. Не се знае за какво става въпрос, дали е от доброто ви настроение или че усещате прилив на сили. Основното е, че благодарение на такова добро настроение работата обещава да ви спори, а хората около вас ще се обърнат към вас и ще поискат съвета ви повече от веднъж.

КОЗИРОГ 

Основната движеща сила ще бъде амбицията! Явно не ви е достатъчно само да се справяте с нещата, а искате да правите всичко по-добре от останалите. Ето защо, денят е чудесен за правене на кариера. Всички стъпки, които предприемете в тази посока днес, ще ви се получават лесно и естествено. Освен това, звездите от хороскопа обещават, че околните ще реагират много благосклонно на вашият напредък и дори са в състояние да ви тласнат малко напред.

ВОДОЛЕЙ 

Днес Водолеите ще бъдат особено натоварени с рутината. Когато сте около едно и също нещо всеки ден, започва да ви става скучно! За да не изпаднете в меланхолия или в състояние на полусънно състояние, звездите от хороскопа ви съветват, да се раздвижите и да промените нещо. Най-малкото, което можете да направите, е да актуализирате гардероба си, например.

РИБИ

 Днес от Рибите ще се изисква да проявят упоритост, ако е необходимо и да ударят по масата с юмрук! Просто, ако не успеете, да проявите решителност и твърдост, околните бързо ще ви изместят на заден план, присвоявайки вашите идеи и способности. Така че, днес просто нямате друг избор – или ще си седите кротко на пейката, или ще демонстрирате на всички своя твърд характер и благодарение на това ще вземете главната роля.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай