Алена: Уран изисква отговорност и дисциплина

Планетата на интелекта през 2020-а е в дует с Металния плъх, коментира Светлана Тилкова, астролог №1 на България

Алена: Уран изисква отговорност и дисциплина | StandartNews.com

2020 година е подвластна на Уран – планетата на духовността и интелекта, вибрация 4 – на трудности, но и на рутина и отхвърляне с лекота дори на досадните задължения. И Уран, и Металният плъх изискват  да сме отговорни, подредени, предсказуеми и да планираме, вместо да се разпиляваме в много занимания, без да завършим поне едно от тях, уточнява астролог № 1 на България Светлана Тилкова-Алена.

Овен: Откривате нова сфера за изява

През 2020-а получавате заслужени похвали, които за вас са стимул за още по-добри постижения. Както винаги сте лишени от деликатност и ако някой ви е засегнал през миналата година, ще го поставите на мястото му през настоящата. Вашата прямота дразни околните и ви печели неприятели, но не се притеснявате, защото за вас  „приятел“ изисква двустранно доверие, иначе приятелство не съществува. Материалното няма да е водещо в дните ви. В деловите отношения проблемите ви са следствие от нечие предателство или некоректност, които трудно или никога няма да простите. Рискованите начинания са ви забранени. Въпреки емоцията, която властва в началото на годината, дните ви са изпълнени с работа. Обсебени от устрема към новото, не отлагайте завършването на изостаналите задачи, за да не провалят начинанията ви.  Годината е подходяща да прекратите вредящите ви и изживели времето си отношения. Не насилвайте амбицията си да се изкачите на нов професионален връх, ако усетите, че надхвърляте своите възможности. Април ви забранява начинанията. През май, юни и юли не пропускайте възможността да откриете нова сфера за изява и материална стабилизация. В края на годината сте щастливи, че сте намерили мястото си, и сте готови с удовлетворение да посрещнете Новата 2021 година.

Телец: Новите идеи няма да ви избягат

В началото  на 2020 година сте орисани на емоции, които не само трудно овладявате, а са причина за професионални проблеми. Готови сте да спорите и да раздавате правосъдие за щяло и нещяло. След април се успокоявате, но идва желанието да сте винаги начело, а плановете ви да се случват както ги мечтаете. Би било добре да потиснете част от вашите лоши навици, които дразнят околните. Типични представители на вашия знак, вие не обичате внезапните промени и неочакваностите. Живеете спокойно, работите с умерено темпо, усърдие и търпение, които ви помагат винаги да довеждате започнатото докрай. Основната ви цел е да запълните пропуските от изминалите девет години и заслужените високи лични и професионални постижения, но в съзвучие с изискванията на Съдбата. Не пропускайте възможността да повишавате своята квалификация. През април, август и декември не се впускайте в начинания, за да не се провалите. Изпълнявайте рутинните си задачи. Завършете започнатото в срок, а новите идеи няма да ви избягат. Времето за тях идва през есента. От септември до ноември вашите идеи, запознанства и пътувания ви даряват нови възможности за изява. Предпазвайте се от лични проблеми и неприятности в семейството, особено през август, когато близките ви не са сговорчиви. Бъдете разумни и ще посрещнете в отлична форма Новата 2021 година.

Близнаци: Търпение – докато му дойде времето

Вашата 2020 година изисква да подредите приоритетите си. Губите, ако постоянно търсите нещо ново и различно, до мига на пропадането в невидима, но дебнеща ви пропаст, от която трудно ще излезете. Използвайте факта, че сте надарени с невероятното умение да попивате и помните получената информация. Интуитивни сте и е във ваша полза да се вслушвате във вътрешния си глас, но не винаги му се доверявате. Приспособявате се лесно към нова среда, дори и да не е подходящата за вас.  Неочакваностите ви следват през годината, а вие се стремите да плувате по течението с надеждата, че всичко ще се пренареди  във ваша полза.  Съветвам ви да се въоръжите с търпение и да изчаквате най-подходящото време за начинания. Приятели, на които може да се доверите, са ви от полза. Не забравяйте, че работите за своето бъдеще. Нараства и амбицията ви да сте още по-добри. Искате да сте водещи на всяка цена, но може да си изпросите уволнение заради недоволството на вашите началници. През март, юли и ноември сте на светлинни години от мечтите си, защото трудностите и емоцията блокират пътя ви, за да поспрете и да осъзнаете дали не сте се отклонили от вярната посока. Успехът е с вас през първите два месеца на годината, от април до юни и от август до септември. Само от вас зависи да посрещнете доволни 2021-а – годината на Меркурий, вашия управител.

 

Рак: Приходи и признание

Вашата 2020 година изисква да проявите търпение, въпреки че не е лесно да сте предпазливи и прозорливи, за да се предпазите от интриги. Споделете проблемите с вашите началници, за да получите тяхната подкрепа. Вашата задача през годината и особено през първата й половина е да си изясните точно какво искате да постигнете, какви са вашите планове, но подчинени на коректни действия. Първата половина на годината изисква да сте по-отдадени на семейството, през втората работата е на първо място. Месеците от март до май ви носят промени в плановете, а също и в приятелското обкръжение. Ще приключите немалко от старите приятелства, но ще създадете нови.  Заетостта ви принуждава да прекарвате много часове извън дома. Няма да ви бъдат спестени проблемите в семейството заради вашите отсъствия и нови познати, които ще се натрапват с покани за гостуване. Не забравяйте близките и децата си. В началото на есента хармонията в живота ви е пълна, а осъществените планове ви носят приходи и признание. Радвате се на неочаквана подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни през февруари и октомври, защото трудностите може да се окажат причина за недоволство и отказ от поставените цели, което ще е грешка от ваша страна. От март до септември постигате с лекота целите си и си гарантирайте спокойствие при посрещането на Новата 2021 година.

Лъв: Не се впускайте в политика

През 2020 година вашите началници виждат във вас хора, на които винаги могат да разчитат, а ако сте на ръководна позиция, сте сред любимите шефове на вашите служители. Умението да се трудите е едната причина за уважението към вас. Другата е умението ви да намирате общ език с всички и да сте винаги на точното място в точното време. Годината разкрива пред вас бляскави перспективи, въпреки че рутината е водеща през последните й месеци. Не бива да сте прибързани и да очаквате да получите всичко на мига. Така ще избегнете проблемите и неочакваностите, породени от вашите действия. Радвайте се на това, което Съдбата ви поднася, дори и да е малко, защото то води след себе си големите успехи. Дори и да не сте планирали пътувания, предложенията ще се появяват неочаквано.  Първата половина на годината е идеална за кариерното ви израстване, а също и за отлични финансови постъпления. Втората е спокойна, но и рутинна до досада. При желание може да усвоите интересна нова професия. Тук е мястото за един  съвет от Плъха и Уран – не се впускайте в политиката, за да не провалите работата си и да не разрушите авторитета си, защото засегнат ли егото ви, трудно ще премълчите критиката си.  Успехът е с вас от март до май и от октомври до декември. Ново начало поставете през юли. Бъдете отговорни, за да посрещнете доволни Новата 2021 година.

Дева: Пътувания и инвестиции

2020 година е изпълнена за вас с рутинна работа до септември, а след това с пътувания и промени. Ако сте намерили вашето вярно професионално поприще, ако работата ви е интересна, работите с удоволствие по цял ден, без да сте вкопчени на всяка цена в кариерата си. Печелите с лекота уважението на висшестоящи хора. През първите месеци на 2020 -а в живота ви ще започнат да играят главна роля партньорите – деловите и личните, от които зависят изцяло месеците до края на годината. С творчески заложби, надарени с умения и интелект, уверени във възможностите си и критични и взискателни към околните, вие имате ясна представа кое е добро и кое е лошо. Въпреки това не бива да прекалявате с опитите да подреждате живота на близките си и на вашите колеги, защото си печелите неприятели и рушите спокойствието в дните си. Не забравяйте, че 2020 година на Плъха и на Уран ви дарява възможности за победи, приходи, стабилни отношения, убеденост в доброто бъдеще, а на фона на всичко това неприятностите ви се струват незначителни. Предстоят ви ползотворни пътувания и инвестиции. Важно е да отделяте внимание и на близките си. Бъдете бдителни през май заради властваща емоция. Прибързаността е забранена през януари, юни, август и септември, но през януари и септември не се колебайте да предприемете промени, водещи към възход през Новата 2021 година.

Везни: Заплаха от развод

През 2020 година характерна отрицателна черта е, че когато получите критична забележка за работата си, бързате да я прехвърлите на някой друг. Когато осъзнаете, че губите пари, мразите околните, но не виждате грешката в себе си. Годината на Уран и на Плъха ви обещава работа, отлични резултати и приходи от собствения ви труд. Годината подкрепя трудолюбивите, умните, умеещите да мислят с разума си, а не с емоциите си. От вас се иска да сте точни и предвидливи, далновидни и прозорливи, особено при промените, които ви поднася първата половина на годината. Пролетта ви дарява вдъхновение и сили за работа, за да се докажете и да забележат вашата значимост. През лятото отговорността в личен и делови план е водеща в действията ви.  Есента ви налага да работите и стабилизирате положението си, защото ваш конкурент се опитва да заеме вашата позиция. Въпреки тези опити сте удовлетворени от постигнатото.  През април, август и декември бъдете умерени и не предприемайте начинания, отложете и деловите и лични разговори, които няма да са във ваша полза. Успехът е с вас през януари–март, май–юли и септември–ноември. Ако сте семейни и на всяка цена държите да съхраните случайно започналата интимна връзка, проблемите ви ще са сериозни и необратими и бракът ви ще приключи през декември. Не пренебрегвайте заради личния си живот професионалния. През октомври стабилизирайте деловите си отношения.

Скорпион: Приемете компромисите и ще успеете

През вашата 2020 година с лекота увличате околните с вашите идеи и стремежи в различни сфери на живота. Бъдете отговорни и дейни, защото ако не работите задълбочено, нямате причина да очаквате висока заплата или повишение. Стремите се преди всичко към финансова стабилност.  Бъдете постоянни съгласно изискването на Плъха и на Уран, бъдете честни и ще се чувствате добре във всяко отношение. Заради вашата емоционалност често забравяте да сте разумни, предвидливи и рационални. Обичате комфорта и парите и болезнено преживявате безпаричието. Въпреки това годината обещава признание и в професионалния, и в личния живот.  Идеализмът ви, невидим за околните, е причина да поставяте невероятно високо летвата в изискванията си към хората. Научете се да живеете според правилата на настоящето и да бъдете компромисни в отношенията си. Научете се на отговорност към самите себе си и към околните, на такт и на умение да бъдете толерантни в отношенията си. През пролетта не са изключени конфликти. През лятото не се колебайте да оправите обтегнатите отношения месеци преди това, въпреки че няма как да са същите, но избегнете бъдещото противопоставяне. Трудностите ви очакват през март, юли и ноември. Начинанията планирайте през януари, април, май, юни август–ноември.  От вас зависи да посрещнете доволни от постигнатото 2021 година.

Стрелец: Възможност за брак

През 2020 година е време да осъзнаете как да станете незаменими, търсени и да се поставите така, че да ви оценят по заслугите ви и да осъзнаят вашата ценност. Въпреки че годината не ви обещава лесни успехи, ви гарантира положителни промени, дори и преход в нова професионална сфера. Живейте с нагласата, че промените ще са много и неочаквани. Примирете се, че ще промените възгледите си и целия си начин на живот. През годината често сте подвластни на чужди желания, но то е, защото искате да сте полезни на хората около себе си. Раздавайте се с мярка. Във ваша полза е да намерите златната среда между вашите делови и лични отношения, за да имате повече време за семейството си. Приключете стари конфликти, които обтягат отношенията ви с ваши роднини. Разчитайте правилно прозренията ви за вашето бъдеще! Бъдете предпазливи при познанства, защото вашият идеализъм може да ви срещне с хора, които не са от вашата среда, нито от подходящото обкръжение, а когато ви разочароват или се почувствате измамени, страданията са само за вас. Успешните месеци са март–май, юли–октомври. Съхранете себе си от проблеми през февруари, юли и ноември. Необвързаните може да създадат семейство през тази година. От вас зависи успешното приключване на годината и добрият старт на Новата 2021 година.

 

Козирог: Промени – дом, дете, партньор

През 2020 година  приходите ви са минимални, а вие сте разочаровани и отпуснати. През лятото финансовото ви положение се стабилизира и задоволява представите ви за имане и спокойни дни. Годината ви обещава благоприятни възможности за работа, за стабилизиране на семейния живот, за среща с подходящата половинка, ако още сте самотни. Годината на Плъха е в хармония с вашите житейски и морални ценности и ви подкрепя, а годината на Уран ви налага да се примирите с рутината, която ви носи неочаквани облаги и спокойствие. С характерните за вас интелект, търпение и умение да чакате подходящия момент за действие сте отлични стратези. Приятни за вас неочакваности, непланирани пътувания и постижения пълнят вашето ежедневие. През март и декември емоцията властва над дните ви и сте чувствителни към всяка споходила ви критика и неправда. Поради това често стигате до разправии и отблъсквате ценни за вас хора, както близки и роднини, така и делови партньори и колеги. Работете в обичайния ритъм, но не забравяйте да си почивате, за да избегнете хронични заболявания заради преумора. От средата на годината очаквайте промени, ново жилище, създаване на семейство, раждане на дете, кой за каквото работи. Успехът е с вас през януари и февруари, в периода април–юни и август–ноември. От вас зависи да посрещнете спокойни Новата 2021 година.

Водолей: Вземете бързи решения

През 2020 година трудно възприемете това, което цени Плъхът, но се съобразявате с всичко, което ви налага Уран - вашата планета управител, както и вибрация 4 на годината, защото знаете, че рутината е ваш помощник.  С лекота променяте навиците и плановете си, за да сбъдвате мечтите си, защото не търпите ограничения. Лесно печелите, но заради щедростта си бързо оставате с малко или изобщо без средства, ако не сте пестеливи. Застоят в началото на годината е заради вашите действия, но през лятото и есента заработвате добре и стабилизирате финансовото си състояние. Годината ви е трудна, наситена с неочаквани събития и необходимостта да взимате бързо решения. Усещате, че се налага да промените из основи живота си. Всичко старо ви се струва отживяло и ненужно, а новите цели все още не са определени. През миналата година сте живели и работили сред хора, които са ви отхвърляли. През 2020-а задачата ви е да се научите на правилен начин на поведение и общуване. Първите месеци на година няма да са леки, защото активната работа ще отстъпва място на апатията, но въпреки това няма да допуснете пасивност. Месеците на вашите успехи са март–май, юли–октомври, а през декември с печеливши начинания ще влезете щастливи от постигнатото в Новата 2021 година.

Риби: Израстване в кариерата

2020 може да е ползотворна и печеливша, ако бъде използвана градивно. Без значение какво професионално поприще сте избрали, годината ви обещава кариерно израстване. Естествените резултати са повишение на заплатата, нови делови познанства, а също и лични, участие в нови проекти и интересни пътешествия. Дали обаче - впечатлителни и променливи, вие самите сте способни да се приспособите към изискванията на Уран и Плъха, ще разберете след първите месеци на годината. Притежавате качества, които ви помагат да жънете успехи, затова въпреки трудната година на Уран, имате шанса да достойно да надмогвате всички проблеми. През първата половина на годината изпитания няма да липсват, но вие сте готови с новите си идеи, които е време да поднесете и да бъдете подкрепени. От първия месец на годината планирайте работата си и бъдете дейни. Не само ще имате професионални постижения, а и ще срещнете влиятелни хора, които ви предлагат съвместен бизнес. Дали ще приемете, зависи от личните ви интереси. Ако  имате намерение да сменяте работата си, не го правете преди есента. В края на годината сте готови за нов старт, но преди това е необходимо да направите всичко, което е по силите ви, за да избегнете провалите и притесненията. Месеците на вашите успехи са януари, април–май, юли–септември, ноември и декември. От вас зависи да посрещнете, изпълнени с решителност, новата 2021 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай