Сърчаджиева празнува ЧРД с края на Откраднат живот

Евтим Милошев поднесе огромен букет на актрисата в столично кино

Сърчаджиева празнува ЧРД с края на Откраднат живот | StandartNews.com

Евтим Милошев - продуцентът на „Откраднат живот“, който се появи и като професор хирург в последните минути на сериала от 507 епизода, поднесе огромен букет на Александра Сърчаджиева за рождени й ден. Това се случи в столично кино, където феновете изгледаха финала на докторската сага, продължила 5 години в 11 сезона по Нова телевизия. Алекс се появи още в началото на историята като младата педиатъръка Катя Кръстева, която участва в размяната на бебетата, дала старта на всички интриги, а сега „затвори“ продукцията като красивата д-р Габриела Димова – предала на полицията корумпирания си баща зам. министър – Любо Нейков, и укротила демоните в доцент Мазов – Моню Монев.        

„Ние сме лекари. Не сме богове. Но от всички човеци сме може би най-близо до боговете. Медицината е море, в което лесно можеш да се удавиш. Медицината е наука. Страст. Стихия. Но повече от всичко медицината е изкуство. Изкуството на живота.", бяха някои от заключителните сентенции в "Откраднат живот", придружени с бурен регеподобен танц на героите, които още веднъж доказаха, че не са си губили времето в часовете по пластика в Академията.     

Марта Вачкова пък обаче съвсем директно заяви на шефовете от Нова, че цялата компания очаква оферти за следващи ангажименти. Междувременно стана ясно, че Диана Димитрова – започнала като акушерка блондинка и триумфално продължила като брюнетка уроложка, се похвали с ново постижение.  Любимката на зрителите е определена от сайта IMDb като актьора, участвал в най-много серии в „Откраднат живот“ - 319. Евтим Милошев пък шеговито се извини на екипа, че кадрите с негово участие са глътнали 6 часа снимки – те били супер търпеливи с него, когато забравял репликите или бъркал от къде да влезе и къде да излезе от сцената. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай