Алекс Раева: Връзките ми бяха разрушителни

Певицата има само една успешна любов и тя е с бащата на детето й

Алекс Раева: Връзките ми бяха разрушителни | StandartNews.com

„Връзките ми бяха разрушителни. Правила съм компромиси, които те изяждат като човек. Това не е правилно. Най-странното е, че с бащата на детето ми нещата не са такива. Сякаш цял живот сме били заедно”, каза певицата Александра Раева пред Мариян Станков-Мон Дьо. Тя сподели, че двамата се запознали на лодката на техни приятели. „Погледнахме се и това е, всичко беше много просто и чисто”, поясни Раева.

Алекс е убедена, че щерка й, която се роди точно на Илинден, е подарък от баща й – актьора Илия Раев, който почина преди близо три години. „Баща ми започна да присъства в моя живот много повече, след като почина, виждам него в дъщеря ми. При последното ни интервю бях в тежък период. Една година по-късно аз получих щастието под формата на детето ми”, признава певицата.

Тя сподели, че е мазохистично настроен човек и обича препятствията. „Те изваждат най-доброто от мен”, смята Раева. По думите й лайтмотивът на живота й е "дишай". 

Певицата обясни още, че в събота имала ангажимент и затова не е присъствала на първото предаване на „Маскираният певец”, но с нетърпение чака да седне и да гледа мистериозните участници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай