Понеделник,

Афлек призна: С Дженифър Гарнър се чувствах в капан

От: Агенция Стандарт -
1106
Афлек призна: С Дженифър Гарнър се чувствах в капан
A
A
A

Бен Афлек прекалявал с алкохола по време на брака си с Дженифър Гарнър, защото се чувствал в "капан". Това сподели актьорът в шоуто на Хауърд Стърн. 

Бен Афлек многократно е посещавал клиники за възстановяване заради алкохолна зависимост. Пред Стърн той говори откровено за връзката си с алкохола.

"Вероятно все още щях да пия. Това е част от причините, поради които започнах да пия... защото бях в капан. Бях си казал: "Не мога да си тръгна заради децата си, но не съм щастлив, какво да правя? Това, което направих, беше да изпия бутилка уиски и да заспя на дивана, което се оказа, че не е решение." -  признава режисьорът на "Арго". 

Той сподели, че се е чувствал нещастен в брака си с 49-годишната Гарнър. С нея актьорът има три деца: Вайълет (16 г.), Серафина (12 г.) и Самюел (9 г.).

През годините Афлек многократно е посещавал клиники за рехабилитация заради алкохолна зависимост, включително през 2001 г., 2017 г. и 2018 г.

Актьорът признал, че са направили всичко възможно, за да запазят брака си, но просто не се е получило.

"Имахме брак, който не проработи. Той беше с човек, когото обичам и уважавам, но за когото не трябваше да съм женен повече. В крайна сметка опитахме. Опитвахме, опитвахме, защото имахме деца. И двамата чувствахме, че не искаме това да бъде моделът, който децата ни виждат за брака" - разказа актьорът, предава ladyzone.bg.

Бившите съпрузи са запазили добрите си отношения. Гарнър дори се присъедини към Афлек и Дженифър Лопес на Хелоуин, за да се забавляват всички деца заедно.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com